Sisältöön »
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
Kaksi jalkapalloilijaa potkimassa jalkapalloa nurmikolla
 
Voi hyvin
 

Liikunta

Liikuntatoimen tavoitteena on hyvinvoiva pöytyäläinen, joka liikkuu sekä rakennetuissa - että luonnonympäristöissä. Liikuntatoimi pyrkii tavoitteeseensa järjestämällä itse liikuntatoimintaa, tukemalla urheiluseuratyötä sekä ylläpitämällä liikuntapaikkoja. Liikuntaa edistetään kattavalla yhteistyöllä. Kumppaneita löytyy kolmannen sektorin toimijoista, kunnan eri hallintokunnista sekä seutukunnan että maakunnan muiden kuntien ja kuntayhtymien joukosta.

Ajankohtaista

Yleisurheilun kunnanmestaruuskilpailut to 31.8.

Tulokset (pdf)

Viikkoryhmät ovat käynnissä

Oheisen listan mukaiset ryhmät käynnistyivät porrastaen syyskuun kahden ensimmäisen täyden viikon aikana.

Syyskauden 2023 viikko-ohjelma (pdf)

Kahvakuularyhmien ilmoittautuminen:
Uudenkartanon ryhmä
Kisariihen tehoryhmä
Kisariihen kevyt ryhmä

Kyrön kuntosali

Sali on avoinna ma-to klo 18-20. Yleisiä vuoroja on mahdollista käyttää joko ostamalla kausikortti tai maksamalla kertamaksu käteisellä. Syyskauden voimassa oleva kortti maksaa aikuisilta 45 euroa ja alle 18-vuotiailta 25 euroa. Kertamaksut ovat 5 ja 3 euroa.

Kausikortit hankkiminen onnistuu oheisen Webropol-linkin kautta. Lomakkeen täytettyäsi paina Ilmoittaudu-painiketta. Kausikortin maksaminen tapahtuu myöhemmin syksyllä lähetettävää laskua vastaan. Kausikortti on saatavilla salilta. Kortteja tulostetaan noin kahden-kolmen viikon välein. Jatkossakin jokaisen kävijän on kirjoitettava nimensä kävijävihkoon.

Kuntosalin kausikortin tilauslomake

Sali toimii Elisenvaaran oppimiskeskuksen tiloissa, osoitteessa Kyröntie 16. Kulku tapahtuu A-ovesta, joka sijaitsee Kyröntieltä katsottaessa rakennuksen vasemmassa päädyssä. Parkkialue löytyy samoilla ohjeilla. Salin yhteydessä olevat puku- ja pesutilat ovat kuntoilijoiden käytössä.

Sisäliikuntatilojen käyttövuorot 2023-24

Vuorojen haku on päättynyt. Vapaiksi jääneitä vuoroja voi kysellä pitkin kautta liikuntakoordinaattorilta. Samoin kuin vuoroja yksittäisten tapahtumien / tilaisuuksien järjestämistä varten.

Liikuntapaikkojen kehittämistyöryhmä

Yhteisöllisyyslautakunnan aloitteesta perustettu työryhmä on aloittanut toimintansa. Ryhmän puheenjohtajana toimii Miia Lehtonen ja sihteerinä liikuntakoordinaattori Markus Salo. Ryhmän täydentävät kunnanhallituksen edustaja Veikko Niittymaa, kunnanjohtaja Mika Joki, teknisen lautakunnan edustaja Karri Kinisjärvi sekä kiinteistöpäällikkö Jukka Ojanen.

Ohessa syksyllä 2020 vuosiksi 2021-23 tehty investointisuunnitelma sekä toteuma sen ja muiden liikuntapaikkahankkeiden osalta. Työryhmä päivittää keräämänsä tiedon pohjalta suunnitelmaa ja seuraa sen toteutumista. 

Ota yhteyttä

 

Liikuntatoimen käyntiosoite:
Kehityksentie 6, 21800 Kyrö

 

Markus Salo
liikuntakoordinaattori
puh. 040 054 7583
markus.salo(a)poytya.fi