sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Hiihtäjä hiihtää peltoladulla Pöytyällä
 
 

Liikunta

Liikuntatoimen tavoitteena on hyvinvoiva pöytyäläinen, joka liikkuu sekä rakennetuissa - että luonnonympäristöissä. Liikuntatoimi pyrkii tavoitteeseensa järjestämällä itse liikuntatoimintaa, tukemalla urheiluseuratyötä sekä ylläpitämällä liikuntapaikkoja. Liikuntaa edistetään kattavalla yhteistyöllä. Kumppaneita löytyy kolmannen sektorin toimijoista, kunnan eri hallintokunnista sekä seutukunnan että maakunnan muiden kuntien ja kuntayhtymien joukosta.

Ajankohtaista

Sisäliikuntatilojen käyttövuorot 2024-25

Haku on päättnyt. Haettavina olivat Auranmaan taitotalon liikuntasalin, Elisenvaaran oppimiskeskuksen liikuntasalin ja kuntosalin, Elisenvaaran yhtenäiskoulun Kyrön yksikön liikuntasalin, Kisariihen liikunta- ja monitoimisalin sekä Yläneen yhtenäiskoulun juhlasalin ja palloiluhallin vakiovuorot.

Vapaiksi jääneitä vuoroja voi kysellä liikuntakoordinaattori Markus Salolta.

Uimakoulut 3.-14.6. OVAT TÄYNNÄ

Tänäkin kesänä järjestetään uimakouluja sekä Loimaalla että Eurassa. Uimakouluihin ovat tervetulleita vuosina 2011-2018 syntyneet uimarit. Loimaan uimakoulut ovat yhteisiä Auran kunnan kanssa ja Euran uimakoulu on tarkoitettu pöytyäläisille.

Aiemmista vuosista poiketen Loimaan uimakoulut eivät jakaudu alkeis- ja jatkoviikkoon, vaan molemmilla viikoilla on tarjolla ryhmiä eritasoisille uimareille. Syynä ovat Loimaan omat uimakoulut, jotka ovat käynnissä samaan aikaan ja käyttävät osaa altaista.

Uimakouluryhmät 2024:
Alkeisuimakoulu Loimaalla 3.-7.6. (20 paikkaa)
Alkeisuimakoulu Loimaalla 10.-14.6. (10 paikkaa)
Alkeisjatkouimakoulu Loimaalla 10.-14.6. (10 paikkaa)
Jatkouimakoulu Loimaalla 3.-7.6. (20 paikkaa, altaan minimisyvyys 110cm)
Jatkouimakoulu Loimaalla 10.-14.6. (20 paikkaa, altaan minimisyvyys 110cm)
Alkeis-, alkeisjatko- ja jatkouimakoulu Eurassa 10.-14.6. (yhteensä 40 paikkaa)

Uimakoulun hinta on 60€. Kaikkiin uimakouluihin järjestetään kuljetus ja se sisältyy hintaan.

Ilmoittautuminen avautuu maanantaina 15.4. klo 17.00 oheisten linkkien kautta. 

Loimaan uimakoulut 3.-7.6. ja 10.-14.6.
Euran uimakoulut 10.-14.6.

Viikkoryhmien kevätkausi

Viikkoryhmien kevätkausi on käynnissä oheisen listan mukaisesti.

Kevät 2024 (pdf)

Kahvakuularyhmien ilmoittautuminen:
Uudenkartanon ryhmä
Kisariihen tehoryhmä
Kisariihen kevyt ryhmä

Kyrön kuntosali

Sali on avoinna ma-to klo 18-20. Yleisiä vuoroja on mahdollista käyttää joko ostamalla kausikortti tai maksamalla kertamaksu käteisellä. Kevätkauden 2024 voimassa oleva kortti maksaa aikuisilta 45 euroa ja kertamaksu on 5 euroa. Alle 18-vuotiaat (v. 2006 ja myöhemmin syntyneet) voivat käyttää kuntosalia maksutta.

Kausikortin hankkiminen onnistuu oheisen Webropol-linkin kautta. Lomakkeen täytettyäsi paina Ilmoittaudu-painiketta. Kausikortin maksaminen tapahtuu keväällä lähetettävää laskua vastaan. Kausikortti on saatavilla salilta. Kortteja tulostetaan noin kahden-kolmen viikon välein. Jatkossakin jokaisen kävijän on kirjoitettava nimensä kävijävihkoon.

Kuntosalin kausikortin tilauslomake

Sali toimii Elisenvaaran oppimiskeskuksen tiloissa, osoitteessa Kyröntie 16. Kulku tapahtuu A-ovesta, joka sijaitsee Kyröntieltä katsottaessa rakennuksen vasemmassa päädyssä. Parkkialue löytyy samoilla ohjeilla. Salin yhteydessä olevat puku- ja pesutilat ovat kuntoilijoiden käytössä.

Liikuntapaikkojen kehittämistyöryhmä

Yhteisöllisyyslautakunnan aloitteesta perustettu työryhmä on aloittanut toimintansa. Ryhmän puheenjohtajana toimii Miia Lehtonen ja sihteerinä liikuntakoordinaattori Markus Salo. Ryhmän täydentävät kunnanhallituksen edustaja Veikko Niittymaa, kunnanjohtaja Mika Joki, teknisen lautakunnan edustaja Karri Kinisjärvi sekä kiinteistöpäällikkö Jukka Ojanen.

Ohessa syksyllä 2020 vuosiksi 2021-23 tehty investointisuunnitelma sekä toteuma sen ja muiden liikuntapaikkahankkeiden osalta. Työryhmä päivittää keräämänsä tiedon pohjalta suunnitelmaa ja seuraa sen toteutumista. 
 

Liikuntatoimen käyntiosoite:
Kehityksentie 6, 21800 Kyrö

 

Markus Salo
liikuntakoordinaattori
puh. 040 054 7583
markus.salo(a)poytya.fi

 
x