Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
Kaksi jalkapalloilijaa potkimassa jalkapalloa nurmikolla
 
Vapaa-aika ja matkailu
 

Liikunta

Liikuntatoimen tavoitteena on hyvinvoiva pöytyäläinen, joka liikkuu sekä rakennetuissa - että luonnonympäristöissä. Liikuntatoimi pyrkii tavoitteeseensa järjestämällä itse liikuntatoimintaa, tukemalla urheiluseuratyötä sekä ylläpitämällä liikuntapaikkoja. Liikuntaa edistetään kattavalla yhteistyöllä. Kumppaneita löytyy kolmannen sektorin toimijoista, kunnan eri hallintokunnista sekä seutukunnan että maakunnan muiden kuntien ja kuntayhtymien joukosta.

Ajankohtaista

Lasketteluretki Himokselle maanantaina 20.2.2023

Auran ja Pöytyän vapaa-aikatoimet järjestävät yhteistyössä laskettelumatkan Keski-Suomeen. Reissuun lähdetään koulujen talvilomaviikon alkajaisiksi.

Aikataulu ja ajoreitti:

  • 8.20 Yläneen tori
  • 8.40 Uudenkartanon VPK:n talo
  • 9.00 Kisariihi
  • 9.15 Auran yhtenäiskoulu
  • 9.30 Kyrön tori
  • Paluumatka alkaa klo 19 ja takaisin Yläneen torilla ollaan noin klo 23

Mikäli tarvitset vuokravälineitä, kerro siitä ilmoittautuessasi. Vuokravälineet jokainen kustantaa itse suoraan suksivuokraamoon.

Liikuntapaikkojen kehittämistyöryhmä

Yhteisöllisyyslautakunnan aloitteesta perustettu työryhmä on aloittanut toimintansa. Ryhmän puheenjohtajana toimii Miia Lehtonen ja sihteerinä liikunnanohjaaja Markus Salo. Ryhmän täydentävät kunnanhallituksen edustaja Veikko Niittymaa, kunnanjohtaja Mika Joki, teknisen lautakunnan edustaja Karri Kinisjärvi sekä kiinteistöpäällikkö Jukka Ojanen.

Ohessa syksyllä 2020 vuosiksi 2021-23 tehty investointisuunnitelma sekä toteuma sen ja muiden liikuntapaikkahankkeiden osalta. Työryhmä päivittää keräämänsä tiedon pohjalta suunnitelmaa ja seuraa sen toteutumista.

Kyrön kuntosali

Kyrön kuntosali on avoinna maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin sekä torstaisin klo 18-20. Sali toimii Elisenvaaran oppimiskeskuksen tiloissa, osoitteessa Kyröntie 16. Kulku tapahtuu A-ovesta, joka sijaitsee Kyröntieltä katsottaessa rakennuksen vasemmassa päädyssä. Parkkialue löytyy samoilla ohjeilla. Kuntosalin käyttäminen on maksutonta. Salin yhteydessä olevat puku- ja pesutilat ovat kuntoilijoiden käytössä.

Viikkoryhmien kevätkausi on käynnistymässä

Ryhmät aloittavat porrastaen tammikuun alussa. Ohessa viikko-ohjelma ryhmäkohtaisine aloittamisaikoineen.

Ilmoittautuminen kahvakuularyhmiin:

Sisäliikuntatilojen käyttövuorot 2022-23

Vuorojen haku on päättynyt. Vapaiksi jääneitä vuoroja voi kysellä liikunnanohjaajalta. Samoin kuin vuoroja yksittäisten tapahtumien / tilaisuuksien järjestämistä varten.

 

Ota yhteyttä

 

Liikuntatoimen käyntiosoite:
Kehityksentie 6, 21800 Kyrö

 

Markus Salo
liikunnanohjaaja
puh. 040 054 7583
markus.salo(a)poytya.fi