Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
Kaksi jalkapalloilijaa potkimassa jalkapalloa nurmikolla
 
Vapaa-aika ja matkailu
 

Liikunta

Liikuntatoimen tavoitteena on hyvinvoiva pöytyäläinen, joka liikkuu sekä rakennetuissa - että luonnonympäristöissä. Liikuntatoimi pyrkii tavoitteeseensa järjestämällä itse liikuntatoimintaa, tukemalla urheiluseuratyötä sekä ylläpitämällä liikuntapaikkoja. Liikuntaa edistetään kattavalla yhteistyöllä. Kumppaneita löytyy kolmannen sektorin toimijoista, kunnan eri hallintokunnista sekä seutukunnan että maakunnan muiden kuntien ja kuntayhtymien joukosta.

Ajankohtaista

Saviseutu liikkuu -haastepyöräily on käynnissä

Yksi varmoista kevään merkeistä on haastepyöräilykauden käynnistyminen. Laatikot on tuotu paikoilleen ja sähköinen kirjaaminen on myös avattu.

Lue lisää

Aikuisten harrasteliikunta

Kaikenlainen aikuisten ryhmäharrasteliikunta myös ulkotiloissa on alueellisen koronaryhmän suositusten mukaisesti kielletty. Tästä johtuen kunnan kahvakuularyhmät ja eläkeläisten torstain aamuliikunta Kisariihessä eivät käynnisty lainkaan kevätkaudella 2021.

Eläkeläisten ulkokuntoliikunta

Eläkeläisten ulkokuntoliikunta on suositusten mukaisella tauolle. Mikäli tilanne sallii, ulkoliikuntaa jatketaan maanantaina 26.4.

Kokoontumiset maanantaisin klo 9-9.45 Yläneen luontokapinetti, klo 10.15-11.00 Riihikosken ulkokuntosali Riihikodin takana ja klo 14-14.45 Kyrön maauimalan toimintapuisto.

Tulethan vain terveenä.

Lisätietoja Markus Salolta.

Kunnan sisäliikuntatilat on suljettu vuonna 2007 ja sitä aiemmin syntyneiden harrasteliikunnalta 14.4. asti. Vuonna 2008 ja myöhemmin syntyneet voivat harjoitella edelleen, kunhan välttävät lähikontakteja harjoituksissa.

Matalan kynnyksen liikunta

Edellisvuosien tapaan Auran ja Pöytyän alueella järjestettävistä matalan kynnyksen liikuntaryhmistä on koottu esite. Ryhmäliikunnan lisäksi mukana on omatoimiseen liikuntaan kuntoratojen, ulkoilureittien ja kuntosalien tietoja.

Matala kynnys kevät 2021

Kyrön kuntosali on suljettu

Kyrön kuntosali toimii tilapäisesti Elisenvaaran yhtenäiskoulun Kyrön yksikön puukoulurakennuksessa. Osoite on Kyröntie 75, 21800 KYRÖ.

Yleiset vuorot ma, ti ja to klo 18-20. 

Salilla on saatavilla käsidesiä sekä puhdistusainetta laitteiden desinfiointiin.

Sisäliikuntatilojen käyttövuorot 2020-21

Salivuorot olivat haussa toukokuun puoliväliin mennessä. Vapaita aikoja voi kysellä sähköpostilla (etunimi.sukunimi@poytya.fi) Jaakko Heikkilältä (Yläneen yhtenäiskoulu), Mika Virtaselta (Elisenvaaran yhtenäiskoulu) ja Markus Salolta (Auranmaan Taitotalo ja Kisariihi).

Kisariihen vuorohakemus
Muiden tilojen vuorohakemus

 

Pöytyän kunta
(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi

                       
 

Liikuntatoimen käyntiosoite:
Kehityksentie 6
21800 Kyrö

 

Markus Salo
liikunnanohjaaja
puh. 040 054 7583

markus.salo(a)poytya.fi