sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
fiiliskuva
 
poytya-s-9728.jpg
 

Tekemistä lapsiperheille

Pöytyällä on tarjolla monipuolisesti harrastuksia myös perheen pienimmille.

Pöytyän seurakunta järjestää alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen perhekerhoja Pöytyän jokaisessa taajamassa. Myös seurakunnan päiväkerhoihin otetaan avosylin vastaan pieniä kerholaisia.

MLL Karinainen, MLL Pöytyä ja MLL Yläne järjestävät perhekerhoja ja paljon erilaisia tapahtumia koko perheelle. Yhdistykset ottavat mukaan myös aktiivisia vanhempia toimintaa suunnittelemaan ja kehittämään. MLL tekee työtä pöytyäläisten lapsiperheiden hyväksi. Lisätietoja saat yhdistysten Facebook-sivuilta.


Urheiluseurat ja yhdistykset

Pöytyällä toimii 3 jalkapalloseuraa, Kyrössä FC Kyps, Riihikoskella Pöytyän Kaima ja Yläneellä Yläneen Kiri.

Pöytyän Urheilijat liikuttaa lapsia pesäpallon, salibandyn, ja hiihdon parissa ja puitteet näiden harrastamiseen on loistavat. Haukkavuoren maastoliikuntakeskus Riihikoskella on yksi Varsinais-Suomen hienoimpia maastoliikuntakeskuksia. Kumilan pesäpallostadion on nykyaikainen ja sijainniltaan loistava paikka pesiksen harrastamiseen. Kisariihi Riihikoskella tarjoaa hyvät puitteet salibandyyn ja muiden sisälajien treenaamiseen.

Täältä löydät kaikki Pöytyällä toimivat urheiluseurat.

APU Aurassa, Pöytyän naapurissa, järjestää myös voimistelua jo 3-vuotiaista vanhemmille lapsille. 

Taru Liedon Tarvasjoella (Pöytyän naapurikunta sekin) tarjoaa mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa ja yleisurheilua hyvissä puitteissa ja hyvien valmentajien ohjauksessa.

Auranmaan kuntien alueella toimivat seurat yhdessä tarjoavat erittäin monipuoliset mahdollisuudet melkein lajin kuin lajin harrastamiseen. 


Luonto Pöytyällä

Luontokohteena Pöytyä on mitä mainioin. Lähiretkikohteet sekä Kurjenrahkan kansallispuiston reitit ovat helposti saavutettavissa myös pienempien lasten kanssa.
Kurjenrahkan esteetön Karpalopolku sopii kuljettavaksi myös rattaita työntäen tai potkupyörällä potkutellen.


Jokaisessa Pöytyän taajassa toimii myös VPK.  Karinaisten VPK Kyrössä ja Yläneen VPK Yläneellä ottaa toimintaansa mukaan 7 vuotta täyttäneitä pieniä palomiehen alkuja. Tähän tärkeään toimintaan otetaan mukaan varmasti myös vanhemmat, joiden sydäntä lähellä on turvata oman kylän väen arkea ja auttaa hädässä olevia. 

Ota yhteyttä

 
x