Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
ylaneen-yhtenaiskoulu-timo-kesti.jpg
 
Varhaiskasvatus ja koulutus
 

Opiskelu koulussamme

Uusi lukukausi on alkanut ja samalla uusi opetussuunnitelma(ops 2016) on koko koulun käytössä  Viimevuotiseen tapaan jouluna ei jaeta enää välitodistuksia 1.-6. luokan oppilaille, vaan ne korvataan oppimiskeskusteluilla marras-tammikuun välillä. Arviointikeskustelut jatkuvat samoin 7.-8. luokilla ja 9. luokalle tarjotaan oppimiskeskustelu välitodistuksen lisäksi. Uuden tuntikehyksen muutosten myötä myös koulupäivien pituuksiin on tullut muutoksia. Kaikki kuljetusoppilaat aloittavat koulun klo 8.25 ja kotiinkuljetukset menevät maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin  klo 12.30 ja 14.30. Keskiviikkona kotiinkuljetukset ovat 13.30 ja 14.30. Opetusryhmät ovat melko suuria osalla tunneista, jolloin kotien vastuu lapsen oppimisesta myös kasvaa.

Koululla on kesän aikana tehty pientä remonttia. Liikuntatilojen lattiat on hoitolakattu ja muuta pientä pintaremonttia on tehty. Uusia tietokoneita saadaan koululle n. 42 kpl alkusyksyn aikana.

Koulun erityisopetus jatkuu kolmen erityisluokanopettajan voimin. 1.-3. luokkien erityisluokanopettajana on  Eeva Fransman, 4.-6. luokilla jatkaa Paula Santanen ja 7.-9. luokilla Tiina Salminen. Päävastuun erityisen tuen oppilaiden opetuksesta kantaa erityisluokanopettaja, joka samalla toimii linkkinä oppilaan ja kodin välillä.

Syyslukukauden alusta alkaen aamupäivätoiminta järjestetään koululla. Aamupäivätoiminta alkaa klo 7.00 ja iltapäivätoiminta päättyy klo 17.00

Lukuvuoden teemana on Pöytyällä HUOMAA HYVÄ. Oppilaiden oman vastuun korostamista ja vastuun kantamista omista teoista jatkamme aikaisempien vuosien malliin. Jälki-istuntoja pidetään jaksojen jälkeen. Jälki-istuntopäivät on laitettu nyt myös kouluviestiin. Poissaolojen 50 tunnin (ei anottujen) seurantaa jatketaan moniammatillisen ryhmän kanssa. Poissaolot ja anotut poissaolot hoidetaan Wilman kautta.

Vanhempaintoimikunta on muuttunut rekisteröidyksi vanhempainyhdistykseksi. Vanhempainyhdistyksen puheenjohtajana toimii Seija Toivonen.


 

Pöytyän kunta
(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi

                       
 

Jaakko Heikkilä
rehtori
puh. 050 590 6733
jaakko.heikkila(a)poytya.fi