Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
ylaneen-yhtenaiskoulu-timo-kesti.jpg
 
Varhaiskasvatus ja koulutus
 

Opiskelu koulussamme

Uusi lukukausi on alkanut ja samalla uusi opetussuunnitelma(ops 2016) on koko koulun käytössä  Opettajat käyvät oppimis-/arviointikeskusteluita oppilaiden ja huoltajien kanssa alkukevään aikana tarpeen mukaan. Uuden tuntikehyksen muutosten myötä myös koulupäivien pituuksiin on tullut muutoksia. Kaikki kuljetusoppilaat aloittavat koulun klo 8.25 ja kotiinkuljetukset menevät maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin  klo 12.30 ja 14.30. Keskiviikkona kotiinkuljetukset ovat 13.30 ja 14.30 ja torstaina klo 12.30, 13.30 ja 14.30. Opetusryhmät ovat melko suuria osalla tunneista, jolloin kotien vastuu lapsen oppimisesta myös kasvaa.

Koululla on kesän aikana tehty pientä remonttia. Liikuntatilojen lattiat on hoitolakattu ja muuta pientä pintaremonttia on tehty. Uusia tietokoneita saadaan koululle n. 42 kpl alkusyksyn aikana.

Koulun erityisopetus jatkuu kolmen erityisluokanopettajan voimin. Päävastuun erityisen tuen oppilaiden opetuksesta kantaa erityisluokanopettaja, joka samalla toimii linkkinä oppilaan ja kodin välillä.

Syyslukukauden alusta alkaen aamupäivätoiminta järjestetään koululla. Aamupäivätoiminta alkaa klo 7.00 ja iltapäivätoiminta päättyy klo 17.00

Lukuvuoden teemana on Pöytyällä HUOMAA HYVÄ. Oppilaiden oman vastuun korostamista ja vastuun kantamista omista teoista jatkamme aikaisempien vuosien malliin. Jälki-istuntoja pidetään jaksojen jälkeen. Jälki-istuntopäivät on laitettu nyt myös kouluviestiin. Poissaolojen 50 tunnin (ei anottujen) seurantaa jatketaan moniammatillisen ryhmän kanssa. Poissaolot ja anotut poissaolot hoidetaan Wilman kautta.

 Vanhempaintoimikunta on muuttunut rekisteröidyksi vanhempainyhdistykseksi. Vanhempainyhdistyksen puheenjohtajana toimii Laura Naire-Koivisto.


 

Pöytyän kunta

(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi
 

Markus Takala
rehtori
puh. 050 590 6733
markus.takala(a)poytya.fi