Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
fiilis-normal.jpg
 
Varhaiskasvatus ja koulutus
 

kansainvälisyyskasvatus

Koulumme pitää arvokkaana ja tärkeänä asiana opettaa oppilaille kansainvälistymistä, mikä on nykymaailmassa tärkeä taito missä tahansa opiskelupaikassa tai ammatissa.  Kansainvälisyyskasvatusta teemme konkreettisesti ja käytännön läheisesti erilaisten teemapäivien, vierailuiden, leikkien ja pelien kautta oppilaiden ikätaso sekä eri oppiaineiden sisältö huomioiden. 

Yhteistyökumppanina meillä on mm. Pöytyän Luontokapinetin kansainväliset leiriläiset sekä Intian Tamil Nadun osavaltio. Intiasta meillä sekä Elisenvaaran lukiossa on ollut oppilaita ja opettajia tutustumassa koulujärjestelmäämme ja silloin heitä tutoroivat koulujemme oppilaat sekä opettajat. Näin hyöty on ollut molemminpuolinen ja oppilaiden kielitaito, sosiaaliset taidot sekä kulttuurinen tuntemus toisesta maasta on lisääntynyt aidoissa oppimistilanteissa. 

Nyt koronan hellittäessä otettaan yhteistyötä jälleen viritellään sekä Tamil Nadun osavaltion että myös muiden mahdollisten Intian osavaltioiden kanssa. Luontokapinetin kansainvälisten leiriläisten kanssa yhteistyö on jo jatkunut.
  

 

Markus Takala
rehtori
puh. 050 590 6733
markus.takala(a)poytya.fi


Paula Santanen
puh. 040 672 3035
paula.santanen(a)poytya.fi