Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
Yläneen yhtenäiskoulu, oppilaita pihalla
 
Varhaiskasvatus ja koulutus
 

Yläneen yhtenäiskoulu

Yläneen yhtenäiskoulu on vuosiluokkien 1–9 opetusta antava noin 200 oppilaan koulu. Koulumme sijaitsee ihanteellisella paikalla Yläneen keskustan tuntumassa, mutta kuitenkin aivan luonnon keskellä. Koulusta on kävelymatka kylän palveluihin.  Koulun vieressä on laajat ja monipuoliset ulkoilumaastot frisbeegolf- ja pururatoineen, lampineen sekä metsineen. Pyhäjärvelle on matkaa vain muutama kilometri ja Luontokapinetti on kävelyetäisyydellä.

Lukuvuoden 2021-2022  teemana on koulussamme sekä  Huomaa Hyvä että Arjen taidot, joita toteutetaan koulussamme  opetussuunnitelman monialaisten oppimiskokonaisuuksien avulla.

Koulumme toiminta pohjautuu uuden opetussuunnitelman mukaiselle työskentelylle. Yhtenäiskoulun ideologiaa toteutamme konkreettisesti eri luokka-asteiden monipuolisella yhteistoiminnalla sekä koko koulun erilaisilla teemapäivillä ja juhlilla. Teemme aktiivista yhteistyötä ympäröivien yritysten, järjestöjen ja muiden tahojen, kuten Luontokoulun ja Kartanokodin kanssa.  Kansainvälinen kasvatus on osa toimintaamme, jota toteutamme mm. yhteistyössä Intian Tamil Nadun osavaltion kanssa. Nyt Korona-aikaan yhteistyötä tehdään lähinnä etänä erilaisten ohjelmien ja sovellusten kautta.

Tervetuloa tutustumaan kouluumme, valitettavasti edelleen näin nettisivujen välityksellä! 


 

Pöytyän kunta

(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi
 

Yläneen yhtenäiskoulu
Koulutie 14
21900 YLÄNE
ylaneen.yhtenaiskoulu(a)poytya.fi

 

Markus Takala
Rehtori
puh. 050 590 6733

markus.takala(a)poytya.fi

 

Marko Aaltonen
Apulaisjohtaja
puh. 040 6714 305

marko.aaltonen(a)poytya.fi

 

Salme Mattila
Toimistosihteeri
puh. 040 672 2940

salme.mattila(a)poytya.fi

 

Ruokalistat