Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
fiilis-normal.jpg
 
Varhaiskasvatus ja koulutus
 

OPISKELIJAHUOLTO

Yhteydenotot ja ajanvaraukset ensisijaisesti Wilmassa (erityisesti terveydenhoitajalle) tai puhelimitse. Opiskelijahuollon vastaanotot ovat D-viipaleessa. Psykologin ja kuraattorin huone on rehtorin huoneen vieressä tai kouluterveydenhuollon huoneessa.

Terveydenhoitaja ja lääkäri

Terveydenhoitaja Tarja Alila, paikalla ma-ke, puh. 050 516 9248.

Avovastaanotto ilman ajanvarausta ma klo 10.30-11.15 ja to klo 10.30-11.00. 

Huom! Akuutit ja pitkäaikaissairaudet sekä vapaa-ajalla ja harrastuksissa tapahtuneet tapaturmat hoidetaan terveyskeskuksessa tai muulla hoitavalla taholla.

Koululääkäri Susanna Nyberg-Simola


Koulupsykologi

Psykologeilta saat tukea opiskelun kaikissa vaiheissa. Kanssamme voi tulla keskustelemaan aina luottamuksellisesti, jos opinnot takkuavat, motivaatio on kateissa tai jos vaikkapa esiintyminen jännittää.

Meiltä saat vinkkejä ajankäytön suunnitteluun, aloittamisen vaikeuden voittamiseen ja yhdessä voimme pohtia, miten toimia keskittymisen haasteiden tai muihin oppimiseen liittyvien vaikeuksien kanssa. Olemme lisäksi stressinhallinnan asiantuntijoita ja voimme tukea uupumuksen kanssa kamppailevia.

Puoleemme voi kääntyä myös arjen haasteissa, vaikeassa elämäntilanteessa tai jos vaikkapa ihan vaan ahdistaa tai masentaa.  

Psykologi Jenni Aaltonen, paikalla torstaisin, p. 040 672 2932 

Psykologi Johanna Palander jatkaa lukuvuoden loppuun jo sovitut ja aloitetut tapaamiset ja siirtyy ensi lukuvuonna yhtenäiskoulun puolelle


Koulukuraattori

Kuraattorin kanssa voi tulla juttelemaan luottamuksellisesti kaikenlaisista mieltä painavista niin suurista kuin pienistä asioista. Opiskelujen takkuaminen, motivaation puute, yksinäisyys, ristiriidat kotona tai muissa ihmissuhteissa, kiusaamiseen ja yksinäisyyteen liittyvät kokemukset voivat olla esimerkiksi keskustelujen aiheena. Itsenäistymiseen liittyy paljon uutta ja ihmeteltävää.

Tukea saa kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa, aiheena voi olla vaikkapa toimeentuloon ja asumiseen liittyvät kysymykset.

Kuraattori Anna Kaila, paikalla ma, ke-pe, p. 040 048 4519  

 

Pöytyän kunta

(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi