Sisältöön »
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
Nuori henkilö makoilee nurmikolla
 
Varhaiskasvatus ja koulutus
 

OPISKELIJAHUOLTO

Yhteydenotot ja ajanvaraukset ensisijaisesti Wilmassa (erityisesti terveydenhoitajalle) tai puhelimitse. Opiskelijahuollon vastaanotot ovat 2. kerroksen hallintosiivessä, ns. oranssin käytävän päässä. Lähin ulko-ovi on kirjaston sisäänkäynti.

Terveydenhoitaja ja lääkäri

Terveydenhoitaja Jenni Holkeri (terveydenhoitaja Tarja Alila virkavapaalla), paikalla ma-ke, puh. 050 516 9248.

Avovastaanottoajat ilman ajanvarausta ma klo 10.30-11.15 ja ke-pe klo 10.30-11.00

Huom! Akuutit ja pitkäaikaissairaudet sekä vapaa-ajalla ja harrastuksissa tapahtuneet tapaturmat hoidetaan terveyskeskuksessa tai muulla hoitavalla taholla.

Koululääkäri Susanna Nyberg-Simola, yhteydenotot terveydenhoitajan kautta


Koulupsykologi

Psykologilta saat tukea opiskelun kaikissa vaiheissa. Voit tulla keskustelemaan aina luottamuksellisesti, jos opinnot takkuavat, motivaatio on kateissa tai jos vaikkapa esiintyminen jännittää. 

Saat vinkkejä ajankäytön suunnitteluun, aloittamisen vaikeuden voittamiseen ja yhdessä voimme pohtia, miten toimia keskittymisen haasteiden tai muihin oppimiseen liittyvien vaikeuksien kanssa. Apua on tarjolla myös stressinhallintaan ja saat tukea uupumuksen kanssa kamppailuun. 

Puoleeni voi kääntyä myös arjen haasteissa, vaikeassa elämäntilanteessa tai jos vaikkapa ihan vaan ahdistaa tai masentaa.  

Koulupsykologi Johanna Palanderin puhelinajat ma, ti, ke, to 12-12.30, puh. 040 685 2494


Koulukuraattori

Kuraattorin kanssa voi tulla juttelemaan luottamuksellisesti kaikenlaisista mieltä painavista niin suurista kuin pienistä asioista. Opiskelujen takkuaminen, motivaation puute, yksinäisyys, ristiriidat kotona tai muissa ihmissuhteissa, kiusaamiseen ja yksinäisyyteen liittyvät kokemukset voivat olla esimerkiksi keskustelujen aiheena. Itsenäistymiseen liittyy paljon uutta ja ihmeteltävää.

Tukea saa kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa, aiheena voi olla vaikkapa toimeentuloon ja asumiseen liittyvät kysymykset.

Kuraattori Anna Kaila, p. 040 048 4519  

 

Ota yhteyttä