Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
Nuori makaamassa nurmikolla aurinkolasit silmillä kädet niskan takana, päällään harmaa huppari.
 
Vapaa-aika ja matkailu

Tapahtumat

OMAT VAHVUUDET NÄKYVÄKSI – Työnhakuvalmennus etänä

20.08.2021 – 29.11.2021

OMAT VAHVUUDET NÄKYVÄKSI – Työnhakuvalmennus etänä


OMAT VAHVUUDET NÄKYVÄKSI – Työnhakuvalmennus etänä

Maanantaisin 13.9.-29.11.2021

Käynnistämme syksyllä 2021 Pöytyän työllistämispalveluiden toimintahistorian ensimmäisen työnhakuun painottuvan etävalmennuksen. Mikäli olet pöytyäläinen työtön työnhakija ja sinusta tuntuu siltä, että työnhakusi kaipaisi uusia tuulia ja itsetuntokin pientä vahvistusta niin ilmoittaudu rohkeasti mukaan.

Työnhakuvalmennuksen tavoitteena on auttaa valmennukseen osallistuvia tunnistamaan oma osaamisensa ja oppia viestimään siitä myös muille. Työnhakuvalmennus sisältää työnhakutaitoja ja itsetuntemusta vahvistavia yksilötehtäviä sekä jonkin verran jokaiseen teemaan liittyvää ryhmäkeskustelua. Pääpaino valmennuksessa on kuitenkin yksilötehtävien tekemisessä, oman osaamisen tunnistamisessa ja siitä kertomisen vahvistamisessa. Valmennuksessa käytetään apuna erilaisia luovia menetelmiä.

Työnhakuvalmennus toteutetaan Teams-tapaamisina ja siihen osallistuminen ja tehtävien tekeminen vaativat oman tietokoneen käyttömahdollisuuden, sähköpostiosoitteen ja toimivat verkkoyhteydet. Tehtävien tekoa varten tietokoneella olisi hyvä olla myös käytössä jonkinlainen kirjoitusohjelma, esim. Word. Lisäksi välillä tarvitaan ihan vaan kynää ja paperia. Työnhakuvalmennuspäivä rakentuu aamupäivän klo 9-12 ryhmävalmennuksesta ja yksilötehtävien tekemisestä. Niiden lisäksi valmennus sisältää yksilövalmennusteamsin iltapäivällä, missä käydään vielä läpi aamupäivän tehtäviä henkilökohtaisesti.

Työnhakuvalmennus kestää 3kk ja sitä varten tehdään aktivointisuunnitelma yhteistyössä Pöytyän työllistämispalveluiden ja TE-toimiston kanssa. Työnhakuvalmennuksen ajalta maksetaan työmarkkinatukea. Työnhakuvalmennukseen mahtuu mukaan 5 henkilöä.

Ilmoittaudu mukaan to 26.8. mennessä ja lähde vahvistamaan työnhakutaitojasi sekä oman osaamisesi sanoittamista luovia menetelmiä hyödyntäen!

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Pöytyän työllistämispalvelut Petra Jorasmaa yksilö-ja ryhmävalmentaja

p. 040 6723198 tai petra.jorasmaa@poytya.fi


Sijainti: verkossa
Yhteyshenkilö: Pöytyän työllistämispalvelut Petra Jorasma


 

Pöytyän kunta
(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi

                       
 

Ilmoita uusi tapahtuma

Voit vinkata meille uudesta tapahtumasta täyttämällä oheisen linkin takaa löytyvän lomakkeen: Ilmoita tapahtuma