Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
Nuori makaamassa nurmikolla aurinkolasit silmillä kädet niskan takana, päällään harmaa huppari.
 
Vapaa-aika ja matkailu

Tapahtumat

Koulutussarja matkailun turvallisuuskysymyksistä: Matkailun turvallisuus

28.09.2021 klo 17:00 – klo 19:00

Koulutussarja matkailun turvallisuuskysymyksistä: Matkailun turvallisuus


Mitä tarkoittaa yrityksesi turvallisuus? Pelme-hanke järjestää syys-lokakuussa kolmiosaisen koulutuspaketin matkailun turvallisuuskysymyksistä. Koulutukset vetävät Winnovan kokeneet matkailun ja turvallisuuskysymysten ammattilaiset. Koulutus järjestetään kolmessa osassa: 15. ja 28.9. sekä 13.10.2021.

 Ensimmäisen koulutuksen teemana on asiakasturvallisuus. Tuolloin käsitellään turvallista asiakaspalvelua, turvallisuusohjeita sekä aktiviteettien riskejä ja vaaratilanteita. Toisen tapaamisen teemana on yrityksen turvallisuus, ja agendalle nousevat toimintaympäristön riskit ja vaaratilanteet sekä lainsäädäntö. Sarjan päättävän kolmannen tilaisuuden otsikko on ”oma yritys”. Tuolloin keskustellaan pelastussuunnitelmista, koordinaateista sekä vedetään koulutussarjaa yhteen. Vaikka koulutussarja onkin nimensä mukaisesti sarja, ja täten rakentaa uutta tietoa ja osaamista aiemmin opitun päälle, on myös mahdollista osallistua yksittäisiin koulutuksiin.

Kaikki tilaisuudet tullaan järjestämään hybriditilaisuuksina siten, että halukkaille on mahdollisuus osallistua tilaisuuteen paikan päällä vallitsevien mahdollisten kokoontumissuositusten rajoissa. Mahdollinen lähitilaisuus tullaan järjestämään Winnovan tiloissa Laitilassa. Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä. Etäyhteyden linkki toimitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä jokaiseen tilaisuuteen erikseen.

Lähde siis mukaan selvittämään yrityksesi turvallisuusasiat!

Lisätietoja


Sijainti: PELME-hanke
Yhteyshenkilö: Juhana Aalto


 

Pöytyän kunta
(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi

                       
 

Ilmoita uusi tapahtuma

Voit vinkata meille uudesta tapahtumasta täyttämällä oheisen linkin takaa löytyvän lomakkeen: Ilmoita tapahtuma