Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
Nuori makaamassa nurmikolla aurinkolasit silmillä kädet niskan takana, päällään harmaa huppari.
 
Vapaa-aika ja matkailu

Tapahtumat

Avoimet kylät 2021

26.05.2021 – 12.06.2021

Avoimet kylät 2021


Avoimet Kylät -päivää vietetään jälleen 12. kesäkuuta 2021 ja tapahtuma toteutetaan verkossa!

Käytännössä Avoimet Kylät -päivä toteutetaan verkkotapahtumana. Tapahtumassa kylät saavat esitellä vetovoimatekijöitään verkossa. Kylä voi julkaista Avoimet Kylät -päivänä esimerkiksi aiemmin kuvattuja videoita, vanhoja kuvia kuvagalleriana tai esimerkiksi kylähistoriikin, ulkoilureittejään ja retkikohteitaan. Sisältö on vapaa, kunhan aineisto on digitaalisena ja siihen on julkaisuluvat tekijältä.

Avoimet Kylät -teemoina ovat tänä vuonna erityisesti maallemuutto ja lähimatkailu. Somessa käytämme hästägejä #AvoimetKylät #TeeSeKylillä ja #MaalleAsumaan.  Kannustamme mukaan tapahtumaan kylien lisäksi kaikkia Suomen kuntia, jotka voivat markkinoida esimerkiksi kylien tontteja ja asuntoja.

Avoimet Kylät verkossa -päivän pääkanavat ovat kylien ja kuntien omat verkkosivut ja Facebook-kanavat. Kylät ja kunnat julkaisevat tuotetun digimateriaalin omille kanavilleen tapahtumapäivänä. Kanavien linkit kerätään ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumakartalle. Linkki voi olla myös esimerkiksi ohjaus kylän tai kunnan verkkosivustolle, podcast-alustalle tai kuvagalleriaan.

Kyrön Seudun Kyläyhdistys

Maauimalan avajaiset klo 12-16, vapaa pääsy! Kioski palvelee ja livemusiikkia.

Julkaisemme myös YouTubessa "konserttitaltioinnin", jossa Elisenvaaran koulun entinen oppilas Venla Tenhami soittaa Elisenvaaran koulun huutokaupasta hankkimallaan flyygelillä neljä kappaletta. Linkki tulee myös netti- ja Facebook-sivullemme.


Mustanojan kyläyhdistys
 
Julkaistaan video Mustanojan kylältä, kansallisen kyläpäiväteeman ”ulkoilu kylällä” mukaisesti. Tule mukaan! Jaa kylätunnelmia ja tarinoita somessa tunnisteella #avoimetkylät ja taggaa meidät mukaan.

Tourulan-Keihäskosken kyläyhdistys
Kirkkopolun esittelyvideo.

 

Seuraa kyläyhdistysten sosiaalista mediaa ja lisätietoja https://avoimetkylat.fi/

 

Pöytyän kylien neuvottelukunta

Avoimet Kylät -päivän verkkototeutukseen voi osallistua poikkeuksellisen matalalla kynnyksellä. Tärkeintä on, että saadaan upeat kylät esille nyt turvallisesti myös korona-aikana. Sanonta sanoo, oppia ikä kaikki, joten nyt on hyvä aika ottaa digitaidot haltuun kylille! Osoitteesta avoimetkylat.fi löytyy valmista materiaalia päivän markkinointiin kylien ja kuntien omissa kanavissa. Samasta paikasta löydät vuoden 2020 kartan ja sinne linkatut kohteet. Käy kurkkaamassa!

Suomen Kylät tuottaa päivästä lehdistötiedotteita toukokuun alussa, jotta saamme innostettua kyliä ja kuntia mukaan päivän toteutukseen. Samana päivänä on jälleen myös PTY:n Kyläkauppapäivä, jonka kanssa tehdään yhteistyötä.


Lisätietoja: www.avoimetkylat.fi

Markkinointimateriaalia kylille: www.avoimetkylat.fi/tapahtuma-aineistot/Sijainti: verkossa
Yhteyshenkilö: kulttuurisihteeri Taina Myllynen


 

Pöytyän kunta
(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi

                       
 

Ilmoita uusi tapahtuma

Voit vinkata meille uudesta tapahtumasta täyttämällä oheisen linkin takaa löytyvän lomakkeen: Ilmoita tapahtuma