Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
Nuori makaamassa nurmikolla aurinkolasit silmillä kädet niskan takana, päällään harmaa huppari.
 
Vapaa-aika ja matkailu

Tapahtumat

 Vaikuttajamarkkinointi haltuun!

19.05.2021 klo 17:00 – klo 19:00

Vaikuttajamarkkinointi haltuun!


Pelloilta metsien kautta merelle (PELME) -hanke järjestää toukokuussa useita mielenkiintoisia koulutuksia ja infotilaisuuksia. Tilaisuuksista löytyy lisätietoa ja ilmoittautumislinkit myöhemmin tässä viestissä. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia. Hanke myös etsii uusia toimijoita mukaan Vakka-Suomen ja Loimaa-Pöytyä -seudun ruokamatkailureittiin.

 

Keskiviikko 19.5. klo 17:00–19:00 – Vaikuttajamarkkinointi haltuun!

Keskiviikko 26.5. klo 17:00–19:00 – Somen syövereissä - mikä toimii just nyt?

 

Vaikuttajamarkkinointi haltuun! (ke 19.5.2021 klo 17:00–19:00)

 Tule poimimaan vinkit onnistuneeseen vaikuttajamarkkinointiin. Koulutuksen jälkeen ymmärrät, mitä vaikuttajamarkkinointi on, mitä kannattaa ottaa huomioon kampanjaa suunnitellessa ja vaikuttajaa valitessa, sekä sinulla on työkaluja kampanjan toteuttamiseen.

Kouluttajana energinen Tiina Kontra, viestinnän asiantuntija ja Viestintätoimisto Valoan yrittäjä.

Tilaisuus tullaan järjestämään hybriditilaisuutena siten, että viidelle halukkaalle on mahdollisuus osallistua tilaisuuteen paikan päällä Uudessakaupungissa Ukipoliksen toimistolla (Merilinnuntie 1), muutoin tilaisuuteen voi osallistua etäyhteydellä. Etäyhteyden linkki toimitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä KulTa ja Pelme -hankkeet.

 

Ilmoittaudu tästä

 

 

Ukipolis Oy:n hallinnoima Pelloilta metsien kautta merelle – matkailun ja palveluiden kehittäminen (PELME) -hanke on käynnistynyt. Hankkeessa tullaan tarjoamaan kehittämispalveluja matkailu -ja palveluelinkeinoille. Tavoitteena on aktivoida yrityksiä kehittämistoimiin työpajoilla, infotilaisuuksilla ja tiedottamisella. Hanke toimii Uudessakaupungissa, Loimaalla, Laitilassa, Pöytyällä, Pyhärannalla, Kustavissa, Taivassalossa ja Vehmaalla. Hanketta rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma sekä hankkeen toimialueen kunnat. Hankkeen projektipäällikkönä toimii Juhana Aalto.

Lisätietoja Pelme-hankkeesta voi lukea täältä: https://www.ukipolis.fi/pelme---pelloilta-metsien-kautta-merelle---matkailun-ja-palveluiden-kehittaminen. Sivustolta pääsee myös Pelme-hankkeen ajankohtaista -osioon, josta löytyy niin tulevia mielenkiintoisia tilaisuuksia kuin menneiden tilaisuuksien tallenteet ja materiaalit. Voit myös seurata Pelme-hanketta Facebookissa.

 

Postituslista

Pelme-hanke hyödyntää 2019-2020 suoritettujen alueellisten valmistelu- ja esiselvityshankkeiden (Matkailun selvityshanke / Ukipolis Oy ja Pöytyä ja Loimaa - elämysmatkailulla menestykseen / Pöytyän kunta) keräämää aineistoa ja sekä yhteystietoja. Mikäli ette toivo saavanne jatkossa tietoa Pelme-hankkeen tilaisuuksista ja tarjoamista mahdollisuuksista, vastatkaa tähän viestiin niin poistamme yhteystietonne sähköpostilistaltamme

 

Aurinkoisia kevätpäiviä!

 Ystävällisin terveisin,

 Juhana Aalto

  Ukipolis Oy

Merilinnuntie 1, 23500 Uusikaupunki

+358 44 773 2210

www.ukipolis.fi

 


Sijainti: webinaari
Yhteyshenkilö: Juhana Aalto


 

Pöytyän kunta
(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi

                       
 

Ilmoita uusi tapahtuma

Voit vinkata meille uudesta tapahtumasta täyttämällä oheisen linkin takaa löytyvän lomakkeen: Ilmoita tapahtuma