Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
Nuori makaamassa nurmikolla aurinkolasit silmillä kädet niskan takana, päällään harmaa huppari.
 
Vapaa-aika ja matkailu

Tapahtumat

Green Start matkailun vastuullisuuskoulutus osa II

13.04.2021 klo 13:00 – klo 16:00

Green Start matkailun vastuullisuuskoulutus osa II


Green Start matkailun vastuullisuuskoulutus

 Ota askel kohti kestävän kehityksen matkailua ja hanki yritykselle Green Start tunnus jo tulevalle kesälle!


Ilmoittaudu mukaan kestävän matkailun Green Start -koulutukseen ja tee yrityksellesi käytännönläheinen Green Start vastuullisuussuunnitelma. Se tehtyäsi ja hyväksynnän jälkeen saat yrityksellesi Green Start -merkin käyttöoikeuden. Merkin avulla viestit asiakkaillesi vastuullisesta yritystoiminnasta, joka on yhä useammalle matkailijalle valintaperusteena.

Green Start valmennus antaa hyvän startin kaikille matkailuyrityksille - niin pienille kuin suuremmillekin - jotka haluavat nostaa oman yrityksen vastuullisuutta esiin ja kehittää sitä. Green Start on suomalainen matkailualalle räätälöity vastuullisuuskoulutus. Kaksi puolen päivän kestävää verkkovalmennusta antaa yritykselle eväät ja työkalut siihen, miten kertoa asiakkaille yrityksen kestävistä valinnoista liiketoiminnassa. Koulutuksen ja tehtävät suoritettuaan yritykset saavat kestävän matkailun Green Start -statuksen ja merkin markkinointiaan varten. Merkki on maksuton koulutukseen osallistuville.


Koulutukseen kuuluu myös Visit Finlandin Sustainable Travel Finland –osio, jossa käydään läpi, mitä vaaditaan matkailuyrityksiltä, jos ne haluavat mukaan tähän Visit Finlandin vastuullisen matkailun ohjelmaan. Yritys on helpompi Green Startin toimenpiteiden jälkeen lähteä mukaan esimerkiksi erilaisiin kestävän matkailun sertifikaatteihin.

Kouluttajana toimii vastuullisen matkailun asiantuntija Anu Nylund. Koulutus järjestetään verkossa Teams-sovelluksella. Green Start järjestetään yhteistyössä Ukipoliksen PELME -hankkeen kanssa ja Yrityssalon Coastal Bootcamp -hankkeen kanssa.


Huom. Osallistujamäärä on rajoitettu, joten varaa paikkasi heti! 

Sitovat ilmoittautumiset 9.4.2021 klo 15:00 mennessä.

Ilmoittaudu : https://bit.ly/3cI3Glq


PELME-hanke

 Ukipolis Oy:n hallinnoima Pelloilta metsien kautta merelle – matkailun ja palveluiden kehittäminen (PELME) -hanke on käynnistynyt. Hankkeessa tullaan tarjoamaan kehittämispalveluja matkailu -ja palveluelinkeinoille. Tavoitteena on aktivoida yrityksiä kehittämistoimiin työpajoilla, infotilaisuuksilla ja tiedottamisella. Hanke toimii Uudessakaupungissa, Loimaalla, Laitilassa, Pöytyällä, Pyhärannalla, Kustavissa, Taivassalossa ja Vehmaalla. Hanketta rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma sekä hankkeen toimialueen kunnat.

Hankkeen projektipäällikkönä toimii Juhana Aalto.

Lisätietoja Pelme-hankkeesta voi lukea täältä:

https://www.ukipolis.fi/pelme---pelloilta-metsien-kautta-merelle---matkailun-ja-palveluiden-kehittaminen .

Voit myös seurata Pelme-hanketta Facebookissa.

 Postituslista

Pelme-hanke hyödyntää 2019-2020 suoritettujen alueellisten valmistelu- ja esiselvityshankkeiden (Matkailun selvityshanke / Ukipolis Oy ja Pöytyä ja Loimaa - elämysmatkailulla menestykseen / Pöytyän kunta) keräämää aineistoa ja sekä yhteystietoja. Mikäli ette toivo saavanne jatkossa tietoa Pelme-hankkeen tilaisuuksista ja tarjoamista mahdollisuuksista, vastatkaa tähän viestiin niin poistamme yhteystietonne sähköpostilistaltamme


 Ystävällisin terveisin,
 Juhana Aalto
 Ukipolis Oy
Merilinnuntie 1, 23500 Uusikaupunki
+358 44 773 2210

www.ukipolis.fiSijainti: webinaari
Yhteyshenkilö: PELME-hanke/ Juhana Aalto


 

Pöytyän kunta
(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi

                       
 

Ilmoita uusi tapahtuma

Voit vinkata meille uudesta tapahtumasta täyttämällä oheisen linkin takaa löytyvän lomakkeen: Ilmoita tapahtuma