Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
fiilis-normal.jpg
 
Vapaa-aika ja matkailu

Tapahtumat

Camera obscuran  vanhempainilta - avoin kaikille

15.01.2020 klo 18:00 – klo 19:30

Camera obscuran vanhempainilta - avoin kaikilleJärjestämme viikolla 3. Elisenvaaran yhtenäiskoulussa, Kyrössä Camera Obscura arvokasvatustapahtuman kaikille pöytyäläisille yläkoululaisille. 

Toimintapäivään kuuluu mielikuvaseikkailu, jossa on noin 12 minuutin kestoinen kävely 60 m2 kokoisessa rakennelmassa. Siellä oppilasta kuljettaa kuulokkeista kuuluva tarina, musiikki ja kulkuohjeet sekä tehosteet. Mielikuvaseikkailussa nuori voi pohtia omia vahvuuksiaan, unelmiaan ja elämän valintoja. Seikkailu päättyy reflektiotehtävään. Toimintapäivän toteutustavan tarkoituksena on tuottaa oppilaalle kokemus omasta ainutkertaisuudesta ja olemassa olonsa tärkeydestä.

Camera obscura -toimintamallin tarkoituksena on vahvistaa oppilaiden ja heidän parissaan työskentelevien aikuisten sosiaalisia taitoja. Toimintamalli antaa nuorelle mahdollisuuden pohtia omaa minä pystyvyyttään, vahvuuksiaan ja arvojaan. Ryhmämuotoisen mielenterveyden edistämiseen ja ehkäisevään päihdetyöhön liittyvän toimintamallin on tuotettu Veikkaus Oy:n tuotoilla.

Jokaiselle ihmiselle on tärkeää tulla kuulluksi ja nähdyksi. Tämän toimintamallin vaikutusta voit tehostaa kysymällä lapselta, mitä hänelle kuuluu?

Camera obscura -toimintamallista voit lukea lisää osoitteessa www.cameraobscura.fi

Keskiviikkona 15.1 klo 16-18 vanhemmilla ja yhteistyökumppaneilla sekä muilla toimijoilla on mahdollisuus tutustua seikkailurataan Elisenvaaran koulun pikkusalissa. 

Klo 18 on yhteinen tilaisuus vanhemmille Kurkisalissa paikalla on Ankkuri-tiimi Loimaan poliisista kertomassa nuorten elämän ajankohtaisista asioista sekä   nuuska-info Ehyt ry.

 

Tapahtuman järjestää Pöytyän kansanterveystyön terveyden edistäminen ja Pöytyän kunnan nuorisotoimi yhteistyökumppaneineen

 

Lisätiedot terveyden edistämisen yhdyshenkilö Merja Männikkö 050-3052019 merja.mannikko@tk.poytya.fi

 


Sijainti: Elisenvaaran yhtenäiskoulu
Yhteyshenkilö: Merja Männikkö


 
 

Lisätietoja

 

Ilmoita uusi tapahtuma

Voit vinkata meille uudesta tapahtumasta täyttämällä oheisen linkin takaa löytyvän lomakkeen: Ilmoita tapahtuma