Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
 
Vapaa-aika ja matkailu
 

Tapahtumat

Varmista yrityksen digitaalinen näkyvyys

25.01.2023 klo 17:00 – klo 19:00

Varmista yrityksen digitaalinen näkyvyys


Pelme-hanke järjestää 25.1. ja 1.2.2023 tilaisuusparin ajankohtaisista aiheista: diginäkyvyydestä ja hakukoneoptimoinnista. Tilaisuudet ovat maksuttomia verkkotilaisuuksia. Kannattaa siis lähteä kuulolle!

 Varmista yrityksen digitaalinen näkyvyys

25.1.2023 17:00 - 19:00 – Teams

 Miten varmistan yrityksen näkyvyyden verkossa? Missä kanavissa yrityksen tulisi olla näkyvissä?

Valmennuksessa käydään läpi mitä yrityksen tulee ottaa huomioon varmistaakseen oma näkyvyys verkossa. Mitä kanavia tulisi hyödyntää, miten valita kanavat ja mitä sisältöä verkosta tulisi löytää yrityksen palveluista. Lisäksi käydään läpi mm. TripAdvisor, Google My Business ja DataHub, jotka kaikki tarjoavat yrityksille maksutonta digitaalista näkyvyyttä.

Valmennuksen vetää kokenut ja osaava VisitFinland -akatemian kouluttaja Outi Mertamo.

Tilaisuuden järjestää PELME-hanke. Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä ja se on maksuton sekä kaikille avoin. Tapahtumaan tulee ilmoittautua 23.1.2023 mennessä. Ilmoittautuminen: https://forms.gle/hQFjtqb9kJMcsUMW7


Hakukoneoptimointi - miten varmistan palveluiden löytymisen hakukoneista

1.2.2023 17:00 - 19:00 - Teams


Mitä on hakukoneoptimointi ja miten se vaikuttaa yrityksen verkkosivujen näkyvyyteen? Miten voin itse vaikuttaa yritykseni hakukone löydettävyyteen?


Valmennuksessa keskitytään hakukoneoptimointiin. Käydään läpi mitä tarkoittaa hakukoneoptimointi ja miten se vaikuttaa yrityksen hakukonelöydettävyyteen. Lisäksi perehdytään hakukoneoptimoinnin perusteisiin eli miten hakukoneoptimoinnin avulla yritys voi itse parantaa näkyvyyttään hakukoneissa. Hakukoneoptimoinnin perusteet ja vaikutus on tärkeää ymmärtää myös silloin kun ostat tämän palveluna joltain toiselta.


Valmennuksen vetää kokenut ja osaava VisitFinland -akatemian kouluttaja Outi Mertamo.


Tilaisuuden järjestää PELME-hanke. Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä ja se on maksuton sekä kaikille avoin. Tapahtumaan tulee ilmoittautua 30.1.2023 mennessä. Ilmoittautuminen: https://forms.gle/paXoM3z8EpNRHLmb6


Tervetuloa mukaan molempiin tilaisuuksiin!

Sijainti: webinaari
Yhteyshenkilö: PELME-hanke/ Juhana Aalto