Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
ta095410.jpg
 
Vapaa-aika ja matkailu
 

Kirjavinkit

Satutettu lapsi

08.04.2020

Satutettu lapsi

Torey Hayden

Jessie on tyttö, joka on pienen elämänsä varrella ehtinyt asua lukuisissa sijaisperheissä. Vanhemmat hylkäsivät hänet hänen sytytettyä tulipalon 8-vuotiaana. Sijaisperheet ovat luovuttaneet aina nopeasti Jessien mahdottomien käytöshäiriöiden vuoksi.

Lue lisää »


Torey Hayden on erityisopettaja ja kirjailija, joka on työskennellyt erityistarpeisten lasten parissa. Torey tapaa Jessien Glan Morfan lasten ryhmäkodissa Jessien ollessa 9-vuotias.

Jessie on kaunis lapsi. Hän käyttäytyy hyvin mielistelevästi. Tulee lähelle, jopa liian lähelle. Jessie ei tunne rajoja. Toreyn mielestä tytön kosketteluissa on jopa jotain seksuaalissävytteistä. Torey alkaa epäillä Jessien joutuneen jossain vaiheessa hyväksikäytön uhriksi. Torey yrittää selvittää Jessien elämänvaiheita, mutta Jessie ei suostu kertomaan. Tyttö vaihtaa aina taitavasti puheenaihetta. Lisäksi hän on mestarivalehtelija ja keksii tarinoita. Tämän Torey saa kuulla lastenkodista sekä huomaa pian itsekin.

Kerran sitten Jessie syyttää yhtä ohjaajaa häirinnästä. Torey ei voi uskoa sitä mukavasta työntekijästä. Työntekijä saa potkut, mutta mikä on totuus? Saako Torey Jessien salaisuuden selvitettyä? LV