Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
ta095410.jpg
 
Vapaa-aika ja matkailu
 

Kirjavinkit

Vieraat

15.05.2020

Vieraat

Johanna Sinisalo

Miltä tuntuisi, jos saisit soiton päiväkodista ja sinulle sanottaisiin, että lapsesi on viiltänyt itseään saksilla, tahallaan?

Lue lisää »

 

Varotoimia

11.05.2020

Varotoimia

Nelli Hietala

Ylivarovainen ja ehkä jopa hieman neuroottinen Taimi joutuu bussimatkan keskeydyttyä kohtaamaan karttamiaan asioita ja murtamaan ennakkoluulojaan. Ja kaiken lisäksi mukana tässä sopassa on täysin ventovieras mies, joka sattuu olemaan tyrmäävän komea.

Lue lisää »

 

Silkkiä, safiireja ja salaisuuksia

07.05.2020

Silkkiä, safiireja ja salaisuuksia

Mirva Saukkola

Suomalainen taideasiantuntija tempaistaan seikkailuun, joka pursuaa vaarallisia tilanteita, luksusta, vaihtuvia maisemia ja romantiikkaa.

Lue lisää »

 

Kuutamo ja muita kertomuksia

27.04.2020

Kuutamo ja muita kertomuksia

Tuisku Hiltunen

Kolme sarjakuvanovellia, kolme eri aikakautta, yksi yhteinen aihe: rakkaus ja sen eri ilmenemismuodot.

Lue lisää »

 

Satutettu lapsi

08.04.2020

Satutettu lapsi

Torey Hayden

Jessie on tyttö, joka on pienen elämänsä varrella ehtinyt asua lukuisissa sijaisperheissä. Vanhemmat hylkäsivät hänet hänen sytytettyä tulipalon 8-vuotiaana. Sijaisperheet ovat luovuttaneet aina nopeasti Jessien mahdottomien käytöshäiriöiden vuoksi.

Lue lisää »

 

Tulvan jälkeen

03.04.2020

Tulvan jälkeen

Kassandra Montag

Myran koko elämä mahtuu pieneen veneeseen. Tytär Pearl ja kalastaminen. Mutta eräänä päivänä kaikki muuttuu, kun hän saa kuulla uutisia kaukaa pohjoisesta. Alkaa rankka matka, jonka aikana koko maailmaa peittävä tulvavesi vaikuttaa paikoin hyvin pieneltä ongelmalta.

Lue lisää »

 

Tarja Kulho: Räkkärimarketin kassa

03.04.2020

Tarja Kulho: Räkkärimarketin kassa

Paula Noronen

Radiomafiasta tuttu sketsihahmo Tarja Kulho palaa korsolaismarketin kassalle ja jakaa pika-analyyseja asiakkaiden tavasta elää. Tarja Kulho on paitsi profeetta omalla kassallaan myös terapeutti ja kokemusasiantuntija, eikä hän epäröi jakaa näkemyksiään kassahihnan toisella puolella seisoville asiakkaille, halusivatpa he sitä tai eivät.

Lue lisää »

 

Toinen rouva Parrish

26.03.2020

Toinen rouva Parrish

Daphne Parrish elää amerikkalaista unelmaa; luksusasunto New Yorkissa, kaksi täydellistä tytärtä ja upporikas mies. Tällaista elämää toivoo myös Amber, joka on Daphnen täysi vastakohta. Amber päättää saada tuon elämän itselleen, keinolla millä hyvänsä...

Lue lisää »

 

Uusia lukuja ja onnellisia loppuja

25.03.2020

Uusia lukuja ja onnellisia loppuja

Jenny Colgan

Nina menettää työnsä rakkaassa pienessä sivukirjastossaan, joka lakkautetaan suuren mediakeskuksen alta. Kirjoja rakastava Nina päättää pelastaa ison kasan kirjoja, ja perustaa pienen kirjakaupan. Siinä on vain yksi ongelma, hänellä ei ole varaa toimitiloihin. Mutta sitten hän näkee ilmoituksen myytävänä olevasta vanhanaikaisesta pakettiautosta, ja päättää pistää tuulemaan.

Lue lisää »

 

Kimppakämppä

02.03.2020

Kimppakämppä

Beth O´Leary

Tiffy on vailla asuntoa. Leonilla on yhden makuuhuoneen asunto ja kova tarve rahalle. He päätyvät ratkaisuun, jota heidän ystävänsä pitävät hulluna: Tiffy nukkuu sängyssä yöt ja Leon päivät, eikä heidän tarvitse edes tavata toisiaan.

Lue lisää »

 

Arkisto