Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
ta095410.jpg
 
Vapaa-aika ja matkailu
 

Kirjavinkit

Matkakissan muistelmat

08.05.2019

Matkakissan muistelmat

Hiro Arikawa

Kollikissa Nana ja nuori mies Satoru ovat erottamattomia ja Nana on Satorulle hyvin rakas. Viiden vuoden ajan kaikki on hyvin, kunnes yhtäkkiä eräänä päivänä Satoru ilmoittaa, ettei voi enää pitää Nanaa luonaan. Alkaa matka ympäri Japania, jonka aikana Nana ja Satoru kokevat monta kaunista asiaa yhdessä. Mutta miksi Satorun pitää luopua Nanasta?

Lue lisää »

 

Doggerland 1: Harha-askel

07.05.2019

Doggerland 1: Harha-askel

Maria Adolfsson

Komisario Karen Eiken Hornby herää hotellihuoneesta pomonsa Jounas Smeedin vierestä, vietettyään tämän kanssa yön. Sadateltuaan hetken typeryyttään, hän hiipii pois paikalta parantelemaan krapulaansa. Kotiin päästyään hän saa puhelun poliisijohtajalta; Jounas Smeedin ex-vaimo on tapettu.

Lue lisää »

 

V.E. Schwab: Magian syvempi sävy

03.05.2019

V.E. Schwab: Magian syvempi sävy

Kell on yksi viimeisistä Antareista, joilla on harvinainen kyky matkustaa maailmojen välillä.
Harmaa Lontoo - ahdas ja magiaton- on hullun kuningas Yrjö III:n koti.
Punainen Lontoo on täynnä elämää ja taikuutta.
Valkoinen Lontoo on armottoman hallitsijaparin rautaisessa otteessa.
Ja entisaikoina oli olemassa myös Musta Lontoo...
Vaarallinen magia on valloillaan, ja petos väijyy joka nurkassa.

Lue lisää »

 

Ruutuvapaata: Puuhaa leikki-ikäisille

24.04.2019

Ruutuvapaata: Puuhaa leikki-ikäisille

Maria Kangaskortet

”Mitä tehtäis? Ei oo mitään tekemistä! Tylsää!” – Kuulostaako tutulta?
Tämä kirja antaa sata erilaista vinkkiä leikki-ikäisten lasten kanssa puuhaamiseen niin sisällä, ulkona, automatkalla kuin mummolassakin. Mikä on laser-ansa? Millaista on kotikeilaus? Entä miten pelastetaan leluja jäästä?

Lue lisää »

 

Englantilainen romanssi

26.03.2019

Englantilainen romanssi

Niina Mero

Nora tietää Englannista kaiken, mutta ei halua astua tosielämässään saarelle. Kunnes yhtäkkiä hän kuulee siskonsa menevän naimisiin englantilaisen kartanonpojan kanssa ja häät pidetään Oxfordissa. Rempseä, tatuoitu, gootti Suomi-tyttö tuo eläväisyyttä englannin aatelisiin ja Nora myös kuulee vahingossa aatelisperheen toisen pojan kadonneen vuosikymmen sitten.

Lue lisää »

 

Siipisulka: tarinoita enkeleistä

22.03.2019

Siipisulka: tarinoita enkeleistä

Oletko joskus kuullut, kun sanotaan, että viskitynnyristä haihtuu viskin kypsyessä noin 2% vuodessa? Tästä kirjasta saat vastauksen siihen, mihin tuo haihtunut viski menee.

On olemassa erilaisia enkeleitä; suojelusenkeleitä, taivaallisen sotajoukon kenraaleja, salaperäisiä vietteleviä olentoja, sukupuuttoon ajettuja sorrettuja enkeleitä. Tämä kirja kertoo niistä ja monista muistakin enkeleistä sekä ihmisistä.

Lue lisää »

 

Umpimähkiä : kertomuksia saloilta

21.03.2019

Umpimähkiä : kertomuksia saloilta

Pekka Reinikka

Umpimähkiä on kynäilevän eräneuvoksen neljästoista julkaistu eräkirja. Siinä hän kaivaa muistojensa kätköistä arvostelujen mukaan ”hillityn ilon ja tasapainoisen elon ja olon sävyttämiä” kirjallisia erätarinoitaan jo pitkälti yli seitsemänkymmentä vuotta kestäneeltä metsästäjätaipaleeltaan. ”Erävirsiään” kuten hän niitä itse nimittää.

Lue lisää »

 

Operaatio Zuckerberg

19.03.2019

Operaatio Zuckerberg

Jussi Lehmusvesi

Jenni haluaa lapsen. Ja hän haluaa lapsen hinnalla millä hyvänsä. Valitettavasti hän joutuu maksamaan myös parisuhteensa tämän toiveen vuoksi. Mutta Jenni ei jääkään laakereilleen makaamaan, vaan päättää, että hän hankkii lapsen, vaikka yksin – siihen tarvitaan vain pientä panosta yhdeltä maailman vaikutusvaltaisimmista ja rikkaimmista miehistä.

Lue lisää »

 

Tähtiin kirjoitettu

19.03.2019

Tähtiin kirjoitettu

Minnie Darke

Uskotko horoskooppeihin? Luetko lehtien horoskooppeja ja tunnet, että oman horoskooppisi pitää paikkansa? Mitäpä jos se lupaa sinulle rakkautta ja kuun taivaalta? Ja sitten käy ilmi, että joku on peukaloinut horoskooppimerkkiäsi. Voiko elämä suistua raiteiltaan?

Lue lisää »

 

James Bond: Vargr

06.03.2019

James Bond: Vargr

Warren Ellis

Agentti 008 on kuollut, ja Bond käy kostamassa toverinsa kuoleman. 008:n tehtävät siirtyvät Bondille, joka joutuu heti ensi töikseen matkustamaan Berliiniin uutta synteettistä huumetta valmistavan järjestön jäljille. Ensin hän joutuu kuitenkin luopumaan aseestaan matkustamisen ajaksi MI6:n uuden säännön puitteissa.

Lue lisää »

 

Arkisto