sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Voikukkia talon seinustalla Pöytyällä.
 
 

Nuorten kesätyöllistäminen


Nuorten kesätyöt Pöytyän kunnalla

Pöytyän kunta tarjoaa kesällä 2024 nuorille töitä omissa palvelualueissaan. Paikat ovat haettavissa 5.3.-28.3.2024 klo 15 välisenä aikana.

Töihin otetaan pöytyäläisiä ja Pöytyällä pitkä-aikaisesti asuvia nuoria, jotka ovat syntyneet vuosina 2004-2008. Kesätöitä voi hakea ensisijaisesti nuoret, jotka eivät olleet vuonna 2023
Pöytyän kunnan kesätöissä.

Kesätyöt ovat seuraavissa tehtävissä: teknisten palvelujen ulko- ja viheralueiden hoidossa (14) ruoka- ja siivouspalveluissa (8), kirjasto (3), varhaiskasvatusyksiköt (3), Luontokapinetti (4), some-sisällöntuottaja (3), vapaa-aikapalvelut (4), yhteensä 38 paikkaa. Teknisissä palveluissa työntekijän tulee olla täyttänyt 16 vuotta ja some-sisällöntuottajan tehtävässä 18 vuotta. 

Työsopimukset ovat yhden kuukauden mittaisia ja ne tehdään kesä- ja heinäkuulle. Luontokapinettiin nuorelle voidaan tarjota myös kaksi kuukautta kestävää kesätyötä. Kesätyöjakso on tällöin kesäkuusta heinäkuuhun. Kiinnostus kahden kuukauden kesätyöjaksoa kohtaan ilmoitetaan työhakemuksessa. Kiinnostuksen ilmaiseminen ei ole sitova. Palkka on 740 €/kk, työaika on 30 h/vko.

Nuorten kesätyöpaikkoja haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekryssä. Lomake avautuu seuraavasta linkistä:
www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesatyontekija-poytya-02-8-24/

Kaikki hakukelpoiset hakijat kutsutaan yksilöhaastatteluun. Varmista, että hakulomakkeelle kirjoittamasi sähköpostiosoite on oikein. Muista seurata sähköpostilaatikkoasi kevään aikana.


Kesätyöllistämistuki

Pöytyän kunta tukee nuorten kesätyöllistämistä myöntämällä pöytyäläisille yrityksille, ja yksityisille työnantajille sekä paikkakunnalla toimiville rekisteröidyille yhdistyksille työllistämistukea.

  • kuukauden mittaisiin, yhtäjaksoisiin työsuhteisiin 260 €
  • kahden viikon mittaisiin, yhtäjaksoisiin työsuhteisiin 130 €

Työnantajan tulee tehdä pe 31.5.2024 klo 15 mennessä ennakkovaraus tukea varten.

2024 kesätyöllistämishakemus.docx
2024 kesätyöllistämishakemus.pdf

Kesäyrittäjyystuki

Tukea myönnetään pöytyäläiselle nuorelle, joka on kesätyön alkaessa vähintään 14 vuotias tai enintään 20-vuotias ja työllistää itsensä 4H-yrittäjänä kesän ajaksi. 4H-yrittäjällä tulee olla vähintään 60 tuntia työtä omassa yrityksessään.

Yksittäinen nuori tai 4H-yritys on oikeutettu vain yhteen kesätyötukeen. Tuki on kertaluonteinen, sama nuori voi saada sen vain kerran. Nuori ei saa olla kunnan kesätyöntekijänä eikä kunnan maksamaa kesätyöllistämistukea saavan yrittäjän työntekijänä vuonna 2024. 

Tuki 4H-yrittäjälle on 220 €/yritys. 4H-yritykselle maksetaan puolet (110 €) starttirahana yrityksen perustamisen jälkeen ja loppusumma (110 €), kun yrityksen toiminnasta kertovat asiakirjat on toimitettu. Vaadittavat kirjalliset materiaalit tulee toimittaa 4H-yhdistykselle 31.10.2024 mennessä Materiaalin myöhässä toimittaneelle tukea ei makseta.

4H-yhdistyksestä saat apua kaikkeen tähän, kun
haluat työllistää itsesi yrittäjänä.

Lisätietoja:

Tietosuojaseloste

 
 

Anna-Leena Ranto
nuoriso-ja hyvintointikoordinaattori
puh. 0400 780 646

 
x