Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
light-1246043-1920.jpg
 
Työ ja yrittäminen
 

Yrittäjyyden ihme ei ole ylivoimainen liikeidea - vaan rohkeus toteuttaa se!

Yritysneuvonta

Kun idea syntyy, on sitä tärkeää päästä jalostamaan ammattitaitoisessa seurassa. Pöytyällä toimitaan aktiivisesti paikallisten yritysten toimintaedellytysten parantamiseksi. Pöytyän kunta tarjoaa alkaville ja toimiville yrityksille neuvontapalveluita, edistää yritysten välistä yhteistyötä ja yritysten toimintaedellytyksiä

Kunnassa yrityspalveluista vastaavat kunnanjohtaja ja elinvoimajohtaja. Yrityspalvelut kattavat niin alkavien yrittäjien neuvonnan, sijoittumispalvelut kuin toimivien yrittäjien kehittämistarpeetkin.

Ota yhteyttä esimerkiksi seuraavissa asioissa:

  • Liikeidean arviointi ja kehittäminen, perustamisneuvonta, kehittämisneuvonta, rahoitussuunnittelu, julkisen rahoituksen hakeminen, tuotekehitysneuvonta, omistajanvaihdosneuvonta ja kansainvälistymisneuvonta.
  • Voit varata ajan tapaamiseen ottamalla suoraan yhteyttä elinvoimajohtajaan.  Palvelut ovat asiakkaille maksuttomia ja täysin luottamuksellisia.

Yritystemme käytettävissä on laaja sekä yksityinen että julkinen asiantuntijaverkosto, josta löytyy paras ratkaisu palvelutarpeeseen.

 

Pöytyän kunta
(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi

                       
 

Mika Joki
Kunnanjohtaja
puh. 040672 2900
mika.joki(a)poytya.fi

 

Tiina Hämäläinen
elinvoimajohtaja
puh. 040 672 3001
tiina.hamalainen(a)poytya.fi