Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
fiiliskuva
 
Työ ja yrittäminen
 

Nuorten kesätyöllistäminen

Kesätyöpaikat 

Pöytyän kunta tarjosi kesällä 2022 nuorille töitä omissa toimipisteissään.
Haettavia paikkoja oli 40 seuraavissa tehtävissä: teknisten palvelujen ulko- ja viheralueiden hoidossa (12) ruoka- ja siivouspalveluissa (8), vanhuspalveluissa (3), varhaiskasvatusyksiköt (3), kirjasto (3), Luontokapinetti (4), somelähettiläät (3), vapaa-aikapalvelut (4), yhteensä 40 paikkaa. Teknisissä palveluissa työntekijän tuli olla täyttänyt 16 vuotta.

Kesätyöjakso oli kuukauden mittainen, ja viikkotyöaika on 30 tuntia.
Työt sijoittuivat kesä-heinäkuulle.  Kesätyöpaikan arvonnan perusteella saaneet kutsutiin haastatteluun ennen kesätyöpaikan tarjoamista.

Kesätyötuki

Pöytyän kunta tukee nuorten kesätyöllistämistä myöntämällä pöytyäläisille maaseutu- ja muille yrityksille, yrittäjille, yhdistyksille sekä yksityisille työnantajille, julkisyhteisöjä lukuun ottamatta työllistämistukea.

Kesäyrittäjyystuki

Tuki on tarkoitettu pöytyäläisille, 14-20-vuotiaille nuorille, jotka perustavat 4H-yrityksen
4H-yhdistyksen ehtojen mukaisesti. 4H-yhdistyksestä saat apua kaikkeen tähän. Mikäli haluat työllistä itsesi 4H yrittäjänä kesän ajaksi. Tuen arvo on 200 €.

4H-yrittäjällä tulee olla vähintään 60 tuntia työtä omassa yrityksessään. Tuki on kertaluonteinen, sama nuori voi saada sen vain kerran. Yritystukea ei voi saada, mikäli saa jo muuta kunnan kesätyöllistämistukea.

Lisätietoja:

Tietosuojaseloste

 

Ota yhteyttä

 

Anna-Leena Ranto
nuoriso-ohjaaja
puh. 040 078 0646