Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
fiilis-normal.jpg
 
Työ ja yrittäminen
 

Nuorten kesätyöllistäminen

Kesätyöpaikat ja kesätyötuki

Pöytyän kunta työllistää arvonnan kautta 44 pöytyäläistä nuorta kesätöihin kunnan eri toimialoille. Ensisjaisesti työllistetään nuoria, jotka eivät ole aikaisemmin olleet kunnan arvottuina kesätyöntekijöinä.  Työtä on tarjolla hoiva-alan tehtävissä, päivähoidossa, vanhus- ja vammaispalveluissa, viheralueiden hoidossa, ateria- ja siivouspalveluissa, kirjastoissa, vapaa-aikapalveluissa ja Luontokapietissa.

Työpaikkoja tavoitteli kaikkiaan 88 nuorta. Arvonta on suoritettu 16.4.2019. Työpaikan saaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kirjeellä.

Pöytyän kunta tukee nuorten kesätyöllistämistä myöntämällä pöytyäläisille yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille työllistämistukea

Kuukauden mittaisiin, yhtäjaksoisiin työsuhteisiin, ajalla 1.5.-31.8.2019
- työllistettävän tulee olla pöytyäläinen, vuosina 1998-2003 syntynyt nuori, joka ei ole työnantajan perheenjäsen.
- työllistämistuen arvo on 230 €/nuori/kk. Tukea maksetaan enintään neljästä henkilötyökuukaudesta yritystä kohden. Työllistämisjakso on yhtä nuorta kohti enintään kaksi kuukautta.
- Nuorelle maksettava palkka on vähintään 720€/kk.

Kahden viikon mittaisiin, yhtäjaksoisiin työsuhteisiin
- työllistettävän tulee olla pöytyäläinen, vuosina 2001, 2002, 2003 synytynyt nuori, joka ei ole työnantajan perheenjäsen.
- työllistämistuen arvo on 100 €/nuori/kaksi viikkoa.
- Nuorelle maksettava palkka on vähintään 350 €/kaksi viikkoa.

Työnantajan tulee tehdä määräaikaan mennessä keskiviikkoon 28.5.2019 klo 15.00 mennessä ennakkovaraus tukea varten. Työnantaja (esimerkiksi kotitalous tai yhdistys) ja yritys hakevat tukea samalla kesätyötukihakemuksella.

Hakulomake kesätyötuki, doc
Hakulomake kesätyötuki, pdf

 

Lisätietoja

 

Anna-Leena Ranto
nuoriso-ohjaaja
puh. 040 078 0646

anna-leena.ranto(a)poytya.fi