Sisältöön »
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
Nyrkkitervehdys
 
Työ ja yrittäminen
 

Pöytyän yrityskenttä - tutustu yrityksiin!

Pöytyällä on reilut 800 y-tunnusta. Reilut 800 rohkeaa tekijää, toteuttajaa ja kunnan elinvoiman mahdollistajaa. Tällä sivulla pääset tutustumaan heihin!

Videoprojekti

Kesällä 2022 toteutimme yhdessä 10 yrityksen kanssa videoprojektin. Tavoitteenamme on kertoa paitsi kunnan laajasta elinkeinoelämästä, myös yksityiskohtaisesti esitellä yrityksiämme. 

Vihervakka Oy 

Vihervakka sijaitsee Pöytyän Riihikoskella. Vihervakka on siirtonurmen tuottamiseen ja siementen käsittelyyn erikoistunut yritys, jonka jälkeä voi ihailla monen golfkentän lisäksi mm. Helsingin Olympiastadionilla.

Näre Cosmetics

Uunituore luonnonkosmetiikka-merkki Näre vannoo monimuotoisen maatalousluonnon nimeen ja valmistaa hoitavia ja puhdistavia tuotteita luomuyrteistä, -pihkasta ja -käävistä Pöytyällä.

Mepu

Suomessa suunniteltuja ja Suomessa tehtyjä laatutuotteita jo vuodesta 1952! Viljankäsittelylaitteistaan tunnettu Mepu Oy toimii Pöytyän Yläneellä. Uutteran tutkimus- ja kehitystyön ansiosta yritys tuottaa jatkuvasti uusia innovaatioita maatalouteen. Mepu on Yläneen suurin työllistäjä ja kasvaa vuosi vuodelta määrätietoisesti.

Metodin terapia- ja hyvinvointitalo

Metodi on psykologi- ja sosiaalialan osaamiskeskus Riihikoskella. Metodin ammattilaistiimi tarjoaa psykoterapiapalveluita, psykologin vastaanottoa ja tutkimuksia henkilöasiakkailleen. Tarjolla on myös koulutuspalveluita ja yrittäjäpariskunta Eeva-Leena ja Toni Kataja ovatkin loistava puhujavinkki alan tilaisuuksiin!

Hydoring Oy

Hydoring sijaitsee Pöytyän Kyrössä ja on 35 vuotias alansa ehdoton ammattilainen; samalla Pöytyän suurin työllistäjä. Yrityksellä on vahvat perinteet hydrauliikka-sylintereiden ja -koneikkojen valmistuksessa. Hydoring on määrätietoisella kasvulla noussut johtavien kotimaisten hydrauliikkavalmistajien joukkoon.

Vahva tuotekehitys, asiakaslähtöiset ratkaisut ja nykyaikainen tuotanto ovat yrityksen tulevaisuutta. Yritys tarjoaa koko hydrauliikan ketjun aina tuotteen suunnittelusta sen ylläpitohuoltoon asti.

Hydoring tarvitsee huippu tekijöitä ja tiimin jäseniä. Tämä tulee esille myös yrityksen videosta. Mikäli työ kasvavassa organisaatiossa Kyrössä kiinnostaa, suosittelen ottamaan yhteyttä!

Onnenläntti

Vuonna 1985 Katja tuli vastavalmistuneena ylioppilaana Suomeen ensimmäisen kerran ja oli haltioitunut; ihmiset, luonto, järvet ja eläimet. Pitkä aika on kulunut tästä ja matka Suomessa jatkuu yhä; Pöytyän Yläneellä.

Onnenläntti on suomi-saksalaisen perheen pippurinen äiti-tytär yritys, jonka suurin vetovoima on ilo!

Piltin puutarha

Piltin Puutarha on kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyritys Pöytyän Riihikoskella. Puutarhan juuret juontavat 1950-luvulle saakka ja se harjoittaa nykyään pelkästään kasvihuoneviljelyä.

Piltin päätuotantosuuntana on baby leaf salaatit ja tämän lisäksi yritys tekee sesonkeihin muutamia kukkatuotteita ketju- ja suurtukkuasiakkaille.

K-market Kyrö

K-Market Kyrö sijaitsee 9-tien varressa, Pöytyän Kyrön taajaman portilla. Kattava valikoima ja vaikkapa kuumat kahvit mukaan. Kauppias Jennin ja henkilöstön tekemisestä huokuu lämpö ja asiakaspalvelu on taattua A-laatua. Lämmin suositus!

Länsimoottori

Länsimoottori on syntynyt kahden autoharrastajan lyötyä hynttyyt yhteen 15 vuotta sitten. Ossi Säylä ja Tuure Sundberg tekevät tätä nykyä hommia Pöytyän Riihikoskella asiantuntevan henkilökuntansa kanssa. Autoja myydään fyysisen liikkeen lisäksi vahvasti verkossa ja asiakaspalvelu on tässä autokaupassa omaa luokkaansa. Vahva suositus! 

Kaidanojan kartano

Kaidanojan kartano on upea juhla- ja majoituspaikka Pöytyän Yläneellä. Upeiden puitteiden lisäksi kartanosta saa maailman parasta ruokaa, sillä Kulhuan Paakari toimii tiloissa.