Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
villasukka-timo-kesti.jpeg
 
Sosiaali- ja terveyspalvelut
 

PALVELUOHJAUS JA NEUVONTA

Palveluohjaus on tarkoitettu ikäihmisille ja heidän omaisilleen, josta he saavat neuvontaa ja ohjausta ikääntyneen kotona asumiseen ja osallisuuden tukemiseksi ja turvaamiseksi.

Palvelun tavoitteita ovat

  • ennaltaehkäisy
  • hyvinvoinnin edistäminen
  • voimavarojen tukeminen
  • tarvittavien palvelujen piiriin ohjaaminen.

Avopalveluohjaaja tekee tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Neuvonta on maksutonta.


ILMOITUS HUOLESTA

Onko sinulla herännyt huoli yli 65v. Pöytyäläisestä. Tekemällä huoli-ilmoituksen voit varmistaa, että iäkäs henkilö saa tarvitsemansa huolenpidon silloinkin, kun hän ei sitä itse osaa tai ymmärrä pyytää.                                                                                                               Ilmoitus tehdään, kun herää huoli iäkkäästä henkilöstä, joka on ilmeisen kykenemätön vastaamaan omasta huolenpidostaan, terveydestään tai turvallisuudestaan.                                                                                                                                             Otathan yhteyttä avopalveluohjaajaan puhelimitse tai voit tehdä huoli-ilmoituksen tällä lomakkeella.

Linkki: /huoli-ilmoitus.pdf


Maakunnallinen asiakasneuvonta ja ohjaus

Maakunnallinen asiakasneuvonta ja ohjaus on alkanut 1.12.2018. Palvelussa yhdistetään puhelimitse tapahtuva neuvonta ja ohjaus yhteistyökuntien alueella. Puhelut siirtyvät alueelliseen puhelinrinkiin, jossa puheluun voi vastata myös jonkun toisen kunnan asiakasohjaaja.

Asiakasohjaajien kanssa on mahdollista keskustella myös chatin välityksellä. Pääset chattiin valitsemalla www.asiakasneuvonta.fi -sivustolta kohdan "avaa neuvonta-chat".  Palvelu on käytössä arkisin klo 9–15.

Maakunnallisen asiakasneuvonnan ja ohjauksen puhelinnumero on 02 262 6164. Palvelu on käytössä arkisin kello 9–15.

 

Yhteydenotot

 


Tiina Vesanto
avopalveluohjaaja
puh. 040 822 7814
tiina.vesanto(a)poytya.fi

 


Varsinais-Suomen iäkkäiden 
asiakas- ja palveluohjaus
puh. 02 262 6164
Avoinna arkisin kello 9–15.