Sisältöön »
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
Riihikosken yhtenäiskoulun piha
 
Opi ja kasva
 

Ajankohtaista


Vahva tunnistautuminen Wilmassa

Pöytyän kunta on ottanut vahvan tunnistautumisen käyttöön Wilmassa

Tämä tarkoittaa huoltajan / täysi-ikäisen opiskelijan henkilöllisyyden varmentamista mobiilivarmenteen tai pankkitunnusten avulla. Vahva tunnistautuminen parantaa tietoturvaa ja mahdollistaa muiden Suomi.fi -palveluiden käyttöönoton. Palvelussa kirjautujan omat tiedot sekä huoltajuustiedot tarkistetaan suoraan väestötietojärjestelmästä, jonka jälkeen huoltaja pystyy liittämään Wilma-tunnukseensa huoltajaroolin ja tämän jälkeen alaikäiset lapsensa. Vahvan tunnistautumisen tekeminen koskee myös lukiossa opiskelevia täysi-ikäisiä opiskelijoita.

Tunnistautumisessa käytetään Suomi.fi –tunnistautumista. Tunnistautumista varten huoltajalla / täysi-ikäisellä opiskelijalla tulee olla käytössä mobiilivarmenne, pankkitunnukset tai varmennekortti. Suosittelemme vahvasti tunnistautumisen tekemistä tietokoneella. Mikäli huoltajalla / täysi-ikäisellä opiskelijalla ei ole suomalaista henkilötunnusta tai hän ei muusta syystä pysty käyttämään suomi-fi -tunnistautumista, hänen tulee olla yhteydessä koulun toimistoon.

Ohje

Wilman vahva tunnistautuminen ja uuden Wilma-tunnuksen luominen

Lisätietoja ja ohjeita tunnistautumiseen koulun toimistoista.


Oppilas- ja opiskeluhuollon palvelut ovat siirtyneet 1.1.2023 alkaen Varsinais-Suomen hyvinvointialueen (Varha) alaisuuteen.

Hyvinvointialueen aloitus ei tuo muutoksia oppilashuollon palveluihin, sillä palvelut jatkuvat tutuissa asiointipaikoissa tuttujen ammattilaisten kanssa. Myös kaikki puhelinnumerot pysyvät muutoksessa toistaiseksi samoina.

Organisaatiouudistuksen myötä oppilashuollon työntekijöillä ei ole kuitenkaan käytössä Wilma-järjestelmää 1.1.2023 alkaen.

Oppilaat, huoltajat ja henkilökunta eivät voi enää ottaa Wilman kautta yhteyttä oppilashuoltoon. Yhteydenotot jatkossa puhelimitse joko soittaen tai viestinä. Oppilashuollon Wilman käyttöä selvitetään valtakunnallisella tasolla.

 

Ota yhteyttä

 

Minna Savo
rehtori
puh. 040 672 2956
minna.savo(a)poytya.fi

 

Seuraa meitä myös somessa:

Facebook Instagram