Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
ruska-timo-kesti.jpg
 
Kunta ja hallinto
 

Tarjouspyynnöt

Pöytyän kunta käyttää osassa tarjouskilpailujaan Cloudia Kilpailutus -järjestelmää. Sähköisen tarjousmenettelyn tarkoitus on mm. edistää tarjouspyyntöjen ja tarjousten keskinäistä vastaavuutta sekä hankintalain mukaisuutta ja helpottaa tarjousten jättämistä.

Järjestelmään kuuluu toimittajaportaali, jonka kautta tarjouskilpailuihin osallistuvat yritykset jättävät tarjouksensa. Palvelu edellyttää tarjoajilta ensimmäisellä käyttökerralla rekisteröitymisen, mutta vähentää tarvetta erillisiin tarjousdokumentteihin, koska tarjoukset syötetään portaalissa suoraan tarjouslomakkeeseen ja tehdyt tarjoukset myös arkistoituvat portaalissa tarjoajien omiin tietoihin.

Linkit avoinna oleviin tarjouskilpailuihin löytyy https://tarjouspalvelu.fi/poytya.


Pöytyän, Auran, Kosken, Marttilan ja Oripään kuntien vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset henkilökuljetukset. Tietopyyntö palveluntuottajille. 

Vastaukset pyydetään 15.7.2022 klo 12.00 mennesä.


Markkinavuoropuhelu taksiyrittäjille tiistaina 21.6.2022 klo 14:00

Pöytyän, Auran, Oripään, Kosken ja Marttilan kunnat kilpailuttavat sosiaali- ja
vammaispalvelulain mukaiset vapaa-ajan taksimatkat. Tähän liittyen järjestetään markkinavuoropuhelu kunnan ja taksiyrittäjien kesken. Osallistuminen edellyttää etukäteistä ilmoittautumista. 

Katso tarkemmat tiedot.


Elisenvaaran yhtenäiskoulun ja Elisenvaaran lukion verhojen ja verhojen asennuksen hankinta

Hankintailmoitus on julkaistu 12.5.2022 julkisten hankintojen ilmoituskanava HILMA:ssa osoitteessa: https://www.hankintailmoitukset.fi.

Sivistyslautakunta


 
 

Pöytyän kunta

(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi
 

Pöytyän kunta
(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi