sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Pyhäjärvi
 
punainen Tuulimylly Ysien varrella Kumilassa, viheltävä taivas ja aurinko taivaanrannassa
 

Koe ja näe

 
 

 

Ajankohtaista

Pöytyän kunnan tiedotuslehti 2022

Pöytyän tiedotuslehti 2023

Pöytyän kunta julkaisee jokaiseen kunnan talouteen jaettavaa tiedotuslehteä. Lehdestä löytyvät muun muassa kunnan yhteystiedot, tulevat tapahtumat ja muut ajankohtaiset tiedotteet.

Toimita lehteen tuleva aineisto sähköpostilla osoitteeseen vapaa.aika(at)poytya.fi. Varmista, että kuvat ja tekstit eivät ole samassa word- tai pdf-tiedostossa (poislukien painokelpoiset ilmoitusaineistot) vaan toimita ne erillisinä liitteinä. Pöytyän kunta pidättää oikeuden lyhentää ja muokata lehteen lähetettyjä aineistoja.

Lue lisää Pöytyän kunnan tiedotuslehdestä »

Virtuaalitodellisuusympäristö

Khronoksen talosta on toteutettu virtuaalitodellisuusympäristö, joka dokumentoi Khronoksen talon  kiinteistöä uudella tavalla. Virtuaalitodellisuusympäristön voi tulla kokemaan Yläneen Luontokapinettiin.

Virtuaalitodellisuusympäristössä pääsee VR-lasien kanssa tutustumaan Khronoksen talon pihapiiriin. Sen toteutuksen pohjana on Khronoksen talon ja pihapiirin dokumentointi ennen sen aitaamista. Alueesta tehtiin luonto-, maisema- ja rakennushistoriallisten selvitysten lisäksi geologinen ja arkeologinen kartoitus sekä linnustoselvitys.

Lisäksi mobiililaitteilla voi ladata sovelluskaupoista ilmaisen mobiiliversion virtuaalitodellisuusympäristöstä. Tällä hetkellä sovellus on saatavilla App Storesta ja myöhemmin Google Play -sovelluskaupasta. Hakusana: House of Khronos

Lisätietoja kulttuurisihteeri Taina Myllynen ja Luontokapinetti.

Tapahtumakalenteri ja harrastelukkari

Pääset etsimään itseäsi kiinnostavia tapahtumia sekä päivämäärän että tapahtuman tyypin mukaan. Voit myös vinkata meille uusista tapahtumista täyttämällä sivulta löytyvän lomakkeen.

Harrastelukkari on uudistettu vuonna 2020 ja pääset lisäämään niin harrastelukkariin kuin tapahtumakalenteriin oman yhdistyksesi  toimintaan liittyvät tiedot.

Tapahtumia ja harrastusryhmiin liittyviä tietoja on helppo päivittää itse kunnan kotisivujen kautta.

Kysy tarvittaessa lisätietoja tai opastusta vapaa-aikaotimiston henkilökunnalta esimerkiksi kulttuurisihteeri Taina Myllyseltä.

Tutustu tapahtumiin ja harrastelukkariin »

Vapaa-aikatoimen kysely 2020

Osana Pöytyän sivistystoimen asiakaslähtöisyyden kehittämistä yhteistöllisyyslautakunta päätti toteuttaa kyselyn kunnan vapaa-aikapalveluista vuonna 2020. Anna Kivilä lupautui tekemään kyselyn ja siihen liittyvän raportin osana opiskeluaan.

Kysely vastaa asetettuihin kysymyksiin. Pöytyän kunta on kuntaliitoskunta ja vastauksia saatiin eniten Kyröstä, Riihikoskelta ja Yläneeltä, jotka Pöytyän kunta on nimennyt keskustaajamikseen. Näin ollen tuloksia voidaan pitää todenmukaisina, sillä se kuvaa hyvin kunnan rakennetta.

Kysely rajattiin selkeästi eri sektoreihin: yleinen vapaa-aikatoimi, kulttuuri, liikunta ja nuoriso. Rajoitukset on hyvin perusteltu, mutta tämä tuo esille vapaa-aikatoimelle pohdittavaksi sektorirajat ja ns. rajoittavat siilot.  Asettavatko työntekijät vapaa-aikatoimen ns. siiloihin kun olisi jo aika olla yksi ja yhteinen vapaa-aikatoimen sektori? Onko tällä kuntalaisille merkitystä?

Kivilä totesi kyselyssä pieniä tulosten ristiriitoja, halutaan enemmän erilaisia palveluja ja kuitenkaan ei ole aikaa osallistua toimintaan.

Linkki pdf -raporttiin »

 

Ota yhteyttä

 

Marianne Mäkelä
sivistysjohtaja
puh. 040 672 3190
marianne.makela(a)poytya.fi

Ari Koistinen
kirjastotoimenjohtaja
puh. 040 143 5701
ari.koistinen(a)poytya.fi

Taina Myllynen
kulttuurisihteeri
puh. 050 560 7168
taina.myllynen(a)poytya.fi


Markus Salo
liikuntakoordinaattori
puh. 040 054 7583
markus.salo(a)poytya.fi


Jere Lintula
nuoriso-ohjaaja
puh. 040 019 8813
jere.lintula(a)poytya.fi

Anna-Leena Ranto
nuoriso- ja hyvinvointikoordinaattori
puh. 040 078 0646
anna-leena.ranto(a)poytya.fi

Anna Saastamoinen
etsivä nuorisotyöntekijä Pöytyä
puh. 040 672 2980
etsiva(a)poytya.fi
anna.saastamoinen(a)poytya.fi 


 
x