Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
kotisivukansi2-kesamaalla2021.png
 

 

Tervetuloa kesäksi meille!

HAKULOMAKKEESEEN 

 

Kesä maalla -kampanja pähkinänkuoressa:

KENELLE?  Mukaan voi hakea kuka tahansa! Tervetulleita ovat niin yksin asuvat kuin perheet, pariskunnat ja kaveriporukatkin. 

MILLOIN? Voit haun yhteydessä ilmoittaa toiveesi ajankohdasta (2vko). Valittavana on viikot 25-26, viikot 27-28 tai viikot 29-30. Toivotamme kesäasukkaat tervetulleeksi oman viikkonsa maanantaina ja kotiin pitäisi lähteä loppuvan viikon lauantai-iltaan mennessä (vaikkei malttaisi)

MITÄ MAKSAA? Asuminen (2 viikkoa) kustantaa kesäasukkaalle 200, 00 euroa sisältäen kaikki asumiseen liittyvät kustannukset (sähkö, vesi)

MITEN MUKAAN? Haku kesäkampanjaan on avoinna 17.-31.5.2021. Sähköisen hakulomakkeen täyttäessä, on mukana haussa. Valitettavasti emme voi ottaa mukaan kuin osan hakijoista. 

 
teemat1325265161.jpg
 

Huomio hakiessasi TEEMAT

Kesällä 2021 voit mukaan hakiessasi ilmoittaa, jos kuulut johonkin esiinnostamiimme teemaryhmään. Voit myös kertoa kuuluvasi useampaan! 

Pyrimme teemojen mukaan räätälöimään kesävierailustasi juuri sinun näköisesi ja vinkkaamaan parhaat tutustumiskohteet yms.

Haluatko kokea opiskelijan kesän maalla? Vai kiinnostaako vaikkapa eräily?

 

 

Pöytyän kunta | Tietosuojaseloste: Kesä maalla 2021

1. Johdanto

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, kuinka keräämme ja käsittelemme Pöytyän kunnan ”Kesä maalla”-kampanjaan hakevien henkilötietoja.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan rekisteröityjen henkilötietoja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Tietojen antaminen on edellytys kesä maalla 2021-asukashakuun osallistumiselle.

2. Käsittelyn tarkoitukset ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja kunnan kesä maalla 2021-kampanjan asukkaiden valitsemiseksi, hakemusten hallinnoimiseksi ja kampanjan käytännön järjestelyjen toteuttamiseksi.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste

Käsittelemme hakijoiden tietoja asukkaiden ja Pöytyän kunnan välisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

Käsittelyn oikeusperuste on suostumus siltä osin kuin annat suostumuksesi tietojesi käsittelyyn.

3. Kuinka kauan hakijan tietoja säilytetään?

Säilytämme hakijan henkilötietoja vähintään valintaprosessin ja kampanjan keston ajan. Tietoja voidaan lisäksi säilyttää laissa säädettyjen soveltuvien kanneaikojen. Mikäli annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn markkinointitarkoituksessa, tietojasi säilytetään, kunnes kunta on suorittanut sellaiset markkinointitoimenpiteet, joihin olet antanut suostumuksesi.

4. Kansainväliset tietojen siirrot

Pöytyän kunta pyrkii toteuttamaan palvelut ja käsittelemään henkilötietoja EU- tai ETA-alueella sijaitsevia toimijoita ja palveluita hyödyntäen.

Jotkin alihankkijoistamme, jakelijoistamme ja kumppaneistamme sijaitsevat Euroopan talousalueen ulkopuolella. Tällöin henkilötietojasi saatetaan siirtää eri maiden välillä. Tällaiset siirrot voivat sisältää henkilötietojen luovutuksia EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle sellaisiin maihin, joiden henkilötietojen käsittelyä koskeva lainsäädäntö poikkeaa Suomen lain vaatimuksista. Pöytyän kunta huolehtii tällöin henkilötietojen suojan riittävästä tasosta esimerkiksi sopimalla asiasta henkilötietojen käsittelijän kanssa käyttäen mallisopimuslausekkeita tai muita tietosuojalainsäädännön mukaisia keinoja henkilötietojen siirtoon kolmansiin maihin.

5. Sinun oikeutesi rekisteröitynä

Tarkastusoikeus

Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja sinusta on talletettu. Toimitamme tiedot lainsäädännön edellyttämässä muodossa ja säädösten määrittelemän ajan kuluessa.

Oikeus vaatia tiedon oikaisemista

Sinulla on oikeus vaatia väärän, epätarkan, epätäydellisen, vanhentuneen tai tarpeettoman tiedon korjaamista tai täydentämistä.

Oikeus vaatia tiedon poistamista

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi järjestelmistämme. Suoritamme pyyntösi mukaiset toimenpiteet, mikäli meillä ei ole oikeutettua syytä olla poistamatta tietoa.

Oikeus rajoittaa tiedon käsittelyä

Voit pyytää meitä rajoittamaan tiettyjen henkilötietojesi käsittelyjä.

Oikeus vastustaa tiedon käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli esimerkiksi koet, että tietojasi käsitellään oikeudettomasti.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus saada henkilötietosi meiltä jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä muodossa, jotta voit välittää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Oikeus peruuttaa suostumus

Jos tietojesi käsittely perustuu suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

 6. Oikeuksiesi käyttäminen

Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä kirjeen tai sähköpostin sisältäen nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja kopion voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Voimme pyytää lisätietoja, jotka ovat tarpeen henkilöllisyytesi varmentamiseksi. Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia tai jotka ovat perusteettomia.

Jos koet henkilötietojesi käsittelyn olevan ristiriidassa voimassaolevan lainsäädännön kanssa, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojavalvontaviranomaiselle.

7. Kuka on rekisterinpitäjä ja kehen voin ottaa yhteyttä?

Rekisterinpitäjä on:

Pöytyän kunta

Kunnanhallitus

Kehityksentie 6

21800 KYRÖ

(02) 481 000 (vaihde)

kunta@poytya.fi

Yhteyttä rekisteriä koskevissa asioissa voit ottaa:

tietosuojavastaava@poytya.fi

Lisää tietosuojasta voit lukea tietosuojavaltuutetun toimiston internetsivuilta osoitteesta www.tietosuoja.fi.

 

Kesä maalla - kampanja kutsuu!

Oletko aina haaveillut asuvasi maalla? Tule kokeilemaan, millaista se meillä Pöytyällä on!

Haku Kesä maalla 2021 -kampanjaan on avoinna 17.-31.5.2021.

Hae mukaan TÄSTÄ

 

Pöytyän kunta
(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi

                       
 

Tiina Hämäläinen, elinvoimajohtaja

040 672 3001

tiina.hamalainen@poytya.fi