Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
fiilis-normal.jpg
 
Asuminen ja rakentaminen

VENTTIILIEN KARTOITUSTYÖKALU

Pöytyän kunnassa on otettu käyttöön kartoitustyökalu kiinteistöjen tonttivesijohtojen sulkuventtiilien paikantamiseksi. Jotta kiinteistön omistajia pystytään ongelmatilanteissa palvelemaan paremmin, toivotaan omistajien kartoitustyökalulla ilmoittamaan oman kiinteistönsä sulkuventtiili, jolloin lähetetyistä tiedoista saadaan karttamerkintä vesilaitoksen johtokarttaan.

Kartoitustyökalun käyttöön tarvitset vain kameralla varustetun älypuhelimen, jonka sijainti-palvelu (GPS-paikannus) on otettu käyttöön.

Sulkuventtiiliin itseensä ei tarvitse koskea, pelkkä paikkamerkintä riittää. Huom! Asiakas ei saa sulkea eikä avata tonttivesijohtoon kuuluvaa sulkuventtiiliä ilman vesilaitoksen lupaa.

Käyttö

Asennus

Kirjoita puhelimesi internet-selaimeen seuraava osoite tai paina alla olevaa linkkiä.

poytya.kartoitus.app

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Jotta voit käyttää ohjelmaa, on sinun hyväksyttävä henkilötietojesi käsittely ruksittamalla ”Hyväksyn ehdot”-laatikko.

Sijainti kartalla

Näpäytä karttaikkunaa, jolloin kartta menee syöttö-tilaan. Paikannus ei useinkaan ole tarkka, jolloin karttaa zoomaamalla saat kohdistettua tarkemmin kiinteistösi. Syötä oikea paikka näpäyttämällä karttaruutua ja hyväksy paikka oikeasta yläkulmasta painamalla ”OK”.

Sijainnin tarkkuus

Merkitse ”Kyllä”, jos paikannus onnistui tai ”En ole varma” mikäli mielestäsi paikannus ei onnistunut varmasti. Jos et löytänyt sulkuventtiiliä, merkitse ettei sijainti ole tiedossa. Saamme tätä kautta tiedon mikäli sulkuventtiili pitää etsiä esimerkiksi miinaharavalla.

 Kiinteistön osoite

Ole hyvä ja kirjoita kiinteistön osoite jonka tietoja annat.

 Kuva sulkuventtiilin sijainnista

 Voit ottaa useampia kuvia sulkuventtiilin sijaintiin liittyen. Pyri ottamaan kuvaan niin venttiili kuin myös ympärillä olevia maamerkkejä. Alla esimerkit huonosta ja hyvästä kuvasta.

Palaute

Palautetta otetaan vastaan ohjelman käytöstä, kuin myös kysymyksiä venttiilien kartoitukseen liittyen.

Mikäli haluat että sinuun otetaan vielä yhteyttä asiaan liittyen, laita ruksi kohtaan ”Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.” Palaamme tällöin palautteen perusteella asiaan pikimiten.

Viimeistele kartoitus painamalla ”Lähetä”-nappia, jonka jälkeen olet valmis!