sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
Perhe katsoo sopivaa peltotonttia Pöytyällä
 

 
 

Vapaat tontit

Tervetuloa Pöytyälle! Meillä Pöytyällä on kaikkea, mikä tekee arjesta hyvää. Tavallisia juttuja, joita osaa asukkaana arvostaa. Täällä on tilaa olla vapaa.

Löydä unelmiesi kodille paikka Pöytyältä

Pöytyällä on paljon vapaita tontteja, lähellä palveluja ja luontoa. Ohessa muutaman alueen esittely. Kysy lisää, niin etsimme tarpeisiisi sopivan tontin.

Pöytyä Kyrö Laurilantie

Vehreä Laurilantien alue sijaitsee Kyrön alakoulun ja päiväkodin lähellä tarjoten avaraa asumista ja liikunnallisia aktiviteetteja. Esimerkiksi frisbeegolfrata, BMX-rata, pururata ja hiihtoladut ovat alueella. Tontit alueella alkaen 6956 euroa.

Pöytyä Riihikoski Mäkiäistenkangas

Viihtyisä Mäkiäistenkangas on osin jo rakentunut, viihtyisä asuinalue, Riihikosken taajamassa. Lähellä on uusi Riihikosken yhtenäiskoulu, Kisariihen liikuntahalli ja Haukkavuoren maastoliikuntakeskus. Kumpuileva maasto tarjoaa kauniita ja tilavia tontteja. Tontit alueella alkaen 2845 euroa.

Pöytyä Yläne Nissilän alue

Luonnonläheinen Nissilän alue sijaitsee Yläneen taajama-alueella hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä. Kivenheiton päässä on myös uusi hirsinen päiväkoti. Tasainen peltoalue tarjoaa valoisia ja helpporakenteisia tontteja. Tontit alueella alkaen 3820 euroa.

Yläneen Kalikka

Kalikan tontit sijaitsevat Yläneellä aivan Pyhäjärven tuntumassa omassa rauhassaan. Vaikkei tonteilla ole omaa rantaa, on kivenheiton päässä Kalikan kirkasvetinen uimaranta, jossa voi uida ja saunoa ympäri vuoden. Tontit alk. 1500 euroa.

Tutustu Pöytyän kunnan koko tonttitarjontaan

Kunnan vapaat asuintontit karttapalvelussa »

Kunnan tonttipalvelimelle karttapalveluun otetaan veloituksetta mukaan myös yksityisomistuksessa olevia rakentamattomia tontteja. Mikäli haluat saada asuntotonttisi näkyviin kartalle ja siten edistää sen myyntiä, ota yhtettä sähköpostilla osoitteeseen petri.lehtonen(a)poytya.fi.

Ohjeita tontin ostajalle

Lue Pöytyälle rakentaneiden tarinoita

 
 

Ota yhteyttä

 

Petri Lehtonen
rakennustarkastaja-rakennusmestari
puh. 050 590 6721
petri.lehtonen(a)poytya.fi

 

Mika Joki 
kunnanjohtaja
puh. 040 672 2900
mika.joki(a)poytya.fi

 

Selaa tonttitarjontaa

Pääset selaamaan Pöytyän kunnan tonttitarjontaa oheisesta tonttipörssistä. Kunnan vapaat asuintontit karttapalvelussa »

 
x