sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
fiiliskuva
 

Ajankohtaista

28.04.2020

Panostapaikalliseen.fi verkkokauppa on avattu!

Panostapaikalliseen.fi verkkokauppa on avattu!



Tervetuloa ostoksille Auranmaan yhteiseen verkkokauppaan

Auran, Marttilan, Kosken Tl ja Pöytyän kunnat sekä Auranmaan Nuorkauppakamari ry ovat yhteistyössä mahdollistaneet Auranmaan yrityksille yhteisen verkkokaupan. Verkkokaupasta löydät paikallisia tuotteita ja palveluita yhdestä paikasta. Näinä vaikeina aikoina paikallisten yritysten kannattaminen on yritetty tehdä mahdollisimman helpoksi.

Nyt vaan suoraan ostoksille https://panostapaikalliseen.fi/

Yrittäjä, etkö ole vielä mukana?

Panostapaikalliseen.fi on verkkokauppa, joka on avoinna kaikille auranmaalaisille yrityksille. Sijaitsee yrityksesi sitten Aurassa, Koskella, Marttilassa, Oripäässä, Pöytyällä tai Liedossa niin olet tervetullut mukaan myymään tuotteitasi verkkokaupassamme. Tämä on yhteinen palvelu ja mahdollisuus kaikille alueen kauppiaille ja kaikille tuotteille. Myyt sitten tuotteita tai palveluita, liity mukaan niin saat yhteismarkkinoinnin edut ja maailman laajuisen asiakaskunnan!

Yhteisen verkkokaupan edut:

• Pääset heti myymään verkossa
• Mainostamme kauppaa kaikki yhdessä – yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta
• Mukaan pääsee ilmaiseksi ja jos ei tuotteet käy kaupaksi niin kulujakaan ei ole

Kulujen kattamiseksi ja kaupan markkinoimiseksi yrityksiltä veloitetaan myyntiprovisio 10 %, tämä sisältää kaikki verkkokaupan kulut, mukaan lukien maksuliikennepalvelun. Myynnit tilitetään kauppiaille viikoittain, joka viikon maanantai. Jos tuotteesi toimitetaan postilla tai matkahuollolla tämä hinta lisätään tuotteen hintaan ja provisiosta laskettavaan hintaan. Kauppiaat saavat tiedot myynneistä päivittäin ja toimittavat tuotteet itse. Verkkokauppa laskee automaattisesti rahdin hinnan tuotteiden painon kuljetusmatkan mukaan.

Palvelun toteuttaa Summit Media Oy ja yhteistyössä toimivat Auran, Marttilan, Kosken ja Pöytyän kunnat sekä Auranmaan Nuorkauppakamari ry.

Lisätietoja:

Janne Ketola, tj. / puh. 040 762 3010
Summit Media Oy
asiakaspalvelu@panostapaikalliseen.fi

Kuntien puolesta tiedusteluihin vastaa

elinkeinoasiantuntija Anna-Mari Alkio

puh. 0406310464
anna-mari.alkio@aura.fi

Ilmoittaudu mukaan https://panostapaikalliseen.fi

Auranmaalainen yritys, jolla on jo oma verkkokauppa, haluatko mukaan linkillä? Toimita seuraavat tiedot sähköpostitse asiakaspalvelu@panostapaikalliseen.fi

1. Yrityksen nimi
2. logo
3. lyhyt kuvaus yrityksestä
4. verkkokaupan osoite

Pääset mukaan veloituksetta, annetaan hyvän kiertää!

 
 
x