sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
fiiliskuva
 

Ajankohtaista

03.05.2018

Pyydä Apua

Nopea ja vaivaton Pyydä apua! -nappi on nyt myös pöytyäläisten lapsiperheiden käytössä.

Pyydä apua! -nappi on lapsiperheille suunnattu matalan kynnyksen sähköinen palvelukanava. Se on kunnan verkkopalvelussa oleva nappi, jota painamalla kuka tahansa voi pyytää apua tai palvelua, jättää yhteydenottopyynnön tai kysyä jotain.

Pyydä Apua

Nopea ja vaivaton Pyydä apua! -nappi nyt myös Pöytyäläisten lapsiperheiden käytössä

Pyydä apua! -nappi on lapsiperheille suunnattu matalan kynnyksen sähköinen palvelukanava. Se on kunnan verkkopalvelussa oleva nappi, jota painamalla kuka tahansa voi pyytää apua tai palvelua, jättää yhteydenottopyynnön tai kysyä jotain. Pyydä apua! -nappi on otettu nyt käyttöön myös Pöytyällä.

Pyydä apua! -nappi on esimerkki helposta sähköisestä palvelusta. Palvelu on käytössä aina ja kaikkialla eli se ei ole sidottu aikaan tai paikkaan eikä kysyjän tarvitse etsiä oikeaa henkilöä tai tahoa kysymykselleen tai avunpyynnölleen. Palvelua voi käyttää helposti kuka tahansa, jopa nimettömänä.

Pyydä apua! -nappi on nopea tapa olla yhteydessä lasten ja perheiden palveluihin, sillä vastauksen saa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Napin kautta tulleisiin kyselyihin ja tiedusteluihin vastaavat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset maakunta- ja kuntatasolla ja sen kautta voidaan ohjata myös järjestöjen palveluihin.

Pyydä apua! -napin ja -palvelun kunnille tuottaa Varsinais-Suomen kuntien yhteinen Lupa auttaa! -hanke, jonka tavoitteena on uudistaa maakunnan lapsi- ja perhepalvelut vuoden 2018 loppuun mennessä. Pyydä apua! -nappi on osa tätä uudistusta ja tavoitteena onkin, että nappi löytyy jokaisen varsinaissuomalaisen kunnan verkkopalvelusta vuoden 2018 aikana.

Lupa auttaa! -hanke on osa valtakunnallista lapsi- ja perhepalveluiden LAPE-muutosohjelmaa, joka on yksi hallituksen kärkihankkeista.

Lisätietoja:

Lupa auttaa! -hankkeen hankeagentti Aija Lähdesmäki,
p. 040 653 0355, aija.lahdesmaki [ät] raisio.fi

 
 
x