sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
fiiliskuva
 

Ajankohtaista

31.01.2024

Auranmaan Yrittäjäristeily 22.3.2024 - ilmoittautuminen auki

Hii-o-hoi! 

Auranmaan alueella toimiville yrittäjille suunnattu, suosittu Auranmaan yrittäjäristeily järjestetään nyt kolmatta kertaa, perjantaina 22.3.2024. Mahdollisuus myös yhteiskuljetukseen, laiva lähtee aamulla.

Alueemme yrittäjä, tule verkostoitumaan, kouluttautumaan ja inspiroitumaan!

Ilmoittaudu mukaan risteilylle linkistä, paikkoja rajoitetusti.

Seuraa ja liity myös FB-tapahtumaan, vinkkaa yrittäjäystävällesi.

Vuorokauden mittainen seminaari pitää sisällään muun muassa innostavia puhujia, verkostoitumista muiden yrittäjien kanssa ja erityistä ohjelmaa Viking Glory laivalla.

Puhujat:

 • Key note 1. Mikko Rantanen
  Sarjayrittäjän ajatuksia liiketoiminnan kasvattamisesta sekä kaupallistamisesta


  Mikko Rantanen on monessa liemessä keitetty nuori yrittäjä. Mikolle on kertynyt yritysten näkökulmasta yritysten johdossa kasaan jo helposti työuran verran vuosia. Hän on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri ja toiminut yrittäjänä koko ikänsä. Sarjayrittäjänä tunnettu Mikko on ollut perustamassa kymmenkuntaa yritystä, ja tälläkin hetkellä hän on mukana lähes kymmenessä yrityksessä. Yritysten toimialoja ovat olleet mm. liikkeenjohdon konsultointi, markkinointi, ohjelmistokehitys, siivous, ajoneuvojen sopimusvalmistus, maahantuonti ja myynti, puhelinmyynti, verkkokauppaliiketoiminta ja elintarviketeollisuus. 
 • Key note 2. Hanna Sieppi
  Miksi asiakaskokemus epäonnistuu? Miten väistää asiakaskokemuksen sudenkuopat?

  Hanna Sieppi on HR Legal Servicen asiakaskokemusjohtaja ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija. Hanna on työssään kasvuyritysten johdossa nähnyt käytännössä, miten voimakkain kasvu syntyy asiakaskokemuksen kautta. Hannalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus palvelukonseptien luonnista ja hänen johdollaan on syntynyt mm. Musti ja Mirri ketjun hyvinvointipalvelut. Kehittämistyössään Hanna uskoo innovatiivisen kokeilun ja osallistamisen voimaan. 
 • Key note 3. Ville Manner
  Muutosjohtaminen tuloksenteon tueksi. Miten kääntää suunta kasvupolulle?


  Ville Manner on kansainvälisesti kokenut muutosjohtaja ja valmentaja, jonka historiaan sisältyy sekä kansainvälisten muutosohjelmin läpivientejä, että suomalaisten pk-yritysten muutostarinoita laidasta laitaan. Villen vahvuutena on vankka kokemus muutoksien suunnitteluista aina toteutuksien läpivientiin, joka erottaa hänet normaalisti konsultista. Käytännönläheinen ja asiakkaalle räätälöity lähestymistapa ovat edesauttaneet Villen tarinaa sekä rohkeus haastaa asiakkaita pyrkimään parempiin tuloksiin. Ville tulee kertomaan meille tarinoita muutosprojekteista sekä vinkkejä, miten yritykset voivat hyötyä muutosjohtamisesta. 

Workshopit (rajallinen osallistujamäärä)

 • Yrittäjän mielen hyvinvointi ja onnellinen yrittäjyys, Maria/Fysio Kaunismäki
 • Miten määritellä riittävä suojautuminen kyberuhilta? Markus Alkio, NetNordic Finland
 • Markkinointiworkshop

Risteilyemäntinä ja -isäntänä toimivat Auran elinvoimajohtaja Anna-Mari Alkio, Kosken Tl ja Marttilan kuntien elinkeinoasiantuntija Jaakko Salmi ja Pöytyän kehittämispäällikkö Annukka Tolkki.

Risteilyn hinta:
1 hlö hytti 140€
2 hlö hytissä 120€/ hlö
(hinta ei sisällä vähennettävää arvonlisäveroa)

Hinta sisältää majoituksen, meriaamiaisen, risteilyohjelman, kevyen lounaan, kokoustarjoilut sekä illallisen.

Ilmoittautuminen on sitovaa. Marttilan kunta laskuttaa risteilyn.

Risteilyn järjestävät yhteistyössä Auran, Kosken Tl, Marttilan, Oripään ja Pöytyän kunnat. 

Lisätietoja: Annukka Tolkki 040 672 3001

 
 
x