sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
fiiliskuva
 

Ajankohtaista

25.01.2024

Pöytyä mukana Turun Rakennusmessuilla 9.-11.2.


Pöytyän, Auran ja Oripään kunnilla on yhteismessuosasto Turun Rakennusmessuilla Turun Messukeskuksessa 9.-11.2.2024. Osasto 51 löytyy A-hallista ja sen teemana on asuminen ja virkistäytyminen. Osaston kuntia yhdistää virallinen matkailutie  Aurajoentien ja Aurajoki. 


Keskellä osastoa on messukävijöiden levähtämistä varten nuotiopaikka, jonka penkit ovat auralaiselta Tecdomalta. Lapsiperheitä ilahduttaa onginta, jossa saaliina saa pöytyäläisen makeistehdas Makeidonin tikkarin. Auran työpajatoiminta tekee kokoontaitettavan ongintaseinän, joka tulee jatkossa messukuntien ja yhdistysten lainattavaksi erilaisiin tapahtumiin. Messuarvonnassa kävijä voi voittaa elämyslahjakortteja matkailutien palveluihin.
 
Rakentajat ja potentiaaliset muuttajat ovat tervetulleita tutustumaan kuntien monipuoliseen ja edulliseen tonttitarjontaan. Tunnelmia auranmaalaisesta elämänmenosta näkee messuilla myös videolta. 

Osastoa on suunniteltu ja toteutettu yhdessä kuntien elinvoiman äärellä työskentelevien kanssa. Mukana ovat Auran elinvoimajohtaja Anna-Mari Alkio ja Pöytyän kehityspäällikkö Annukka Tolkki, sekä Pöytyän, Auran ja Oripään kunnanjohtajat. Messuilla osastolla on edustamassa kunnan työntekijöiden lisäksi myös luottamushenkilöitä.

Lämpimästi tervetuloa osastollemme kuulemaan, millaista elämä Aurajokilaaksossa ja laajemmin kunnissamme on.

Lisätiedot: Annukka Tolkki, puh. 040 672 3001

 
 
x