sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
fiiliskuva
 

Ajankohtaista

05.01.2024

Pöytyän kunnan brändi on uudistunut

Pöytyän kunnan uudistunut brändi on julkaistu. Edellinen kunnan visuaalinen ilme on vuodelta 2009, mikä kaipasi päivittämistä ja konseptin kirkastamista. Tavoitteena oli myös löytää Pöytyän brändiin omintakeisuutta ja erottuvuutta kuntakentällä. 

Syksyn ajan jatkuneen brändin kirkastamisprosessin tuloksena valittiin ominaispiirteet juureva, vahva ja valoisa kuvaamaan Pöytyää. Tältä pohjalta syntyi myös uudistunut konstailematon ja juureva logo. Värimaailma on voimakas ja erottuva (pääväreinä violetti ja keltainen, lisäväreinä vihreä ja vaaleansininen). Värit saavat innostuksensa Pöytyän luonnosta, vuoden- ja vuorokaudenajoista. ”Tilaa olla vapaa” sloganissa on kaksoismerkitys; meillä on Pöytyällä sekä fyysistä tilaa että henkistä tilaa olla ihan millainen vain. Tilaa rakentaa omannäköistä arkea.
 
 ”Brändityö on panostus tulevaisuuteen. Se auttaa meitä näkymään yhtenäisenä monikanavaisesti ja pyrkii herättämään mielikuvia houkuttelevana asuin-, yritys- ja matkailukohteenakin”, pohtii kunnan kehittämispäällikkö Annukka Tolkki.

Brändityön ja visuaalisen ilmeen toteuttajana toimi turkulainen markkinointiviestintätoimisto Hansdotter. Prosessissa mukana oli Pöytyän kunnan brändityöryhmä, jossa kunnanjohtajan ja kehittämispäällikön lisäksi toimii paikallisia valtuutettuja ja yrittäjiä.

Kerro mitä ”Tilaa olla vapaa” tarkoittaa sinulle ja voita palkinto

Brändin uudistuksen ytimessä on vapauden tunne, joka syntyy siitä, mitä meillä on ympärillämme – tilaa, omaa rauhaa, mahdollisuuksia ja mahtava, aktiivinen yhteisö. Kunta kutsuu nyt asukkaitaan ja yrityksiä jakamaan ajatuksensa Pöytyän sloganista viimeistään 31.1.2024. Linkki kyselyyn (https://link.webropol.com/s/poytya). Vastaajien kesken arvotaan kaksi lahjakorttia paikallisiin yrityksiin.

Lanseerauksen osana Pöytyä-heijastimet koululaisille

Uudistuksen myötä uusi visuaalinen ilme on juuri päivitetty Pöytyän kunnan verkkosivuille. Ilme tulee näkymään myös muissa kunnan kanavissa ja materiaaleissa.  Osana lanseerausta kunta antaa Pöytyän yli 1200 yhtenäiskoulujen ja lukion oppilaalle uudet heijastimet Pöytyä-logolla. 

Lisätietoja:

Annukka Tolkki, kehittämispäällikkö, annukka.tolkki(a)poytya.fi, 040 672 3001
 
Mika Joki, kunnanjohtaja, mika.joki(a)poytya.fi, 040 672 2900
 
verkkosivut: poytya.fi
somessa @poytyankunta

 
 
x