sisältöön »
en
Suurenna fonttikokoa
Sivukartta
Avaa haku
fiiliskuva
 

Ajankohtaista

16.02.2023

Myydään tarjousten perusteella - Karhunojan koulun kiinteistö

Kunta myy tarjousten perusteella Karhunojan koulu -nimisen kiinteistön Pöytyän kunnan Karhunojan kylässä osoitteessa Piimätie 791. Kiinteistötunnus 636-410-1-66. Kiinteistön pinta-ala on 0,4648 hehtaaria. Kiinteistöllä sijaitsevat vanha koulurakennus, talousrakennus ja maakellari. Koulurakennuksen pinta-ala on n. 290 m2 ja talousrakennuksen n. 128 m2. Pinta-alat ovat suuntaa antavia. Rakennusten rakentamisvuodet eivät ole tiedossa, mutta koulurakennus on valmistunut 1900-luvun alussa. Rakennuksista ei ole piirustuksia. Koulun toiminta on päättynyt 1970, jonka jälkeen kiinteistö on ollut vuokrattuna. Vuokrasopimus on päättynyt.

Kiinteistöllä on sähköliittymä mutta ei vesi- tai viemäriliittymää. Kiinteistö on mahdollista liittää kunnan talousvesiverkostoon Piimätien varrella kulkevan vesijohdon kautta. Alkuperäiseen koulurakennukseen ei ole tehty merkittäviä muutoksia tai korjauksia. Rakennuksen katto on uusittu vuokralaisen toimesta. Kohteeseen ei ole tehty kuntotarkastusta ja kiinteistö myydään sellaisenaan. Kiinteistö ei nykyisellään ole asuinkuntoinen ja se luovutetaan ostajalle korjattavaksi.

Tarjoajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön eikä tarjoaja voi jälkikäteen vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. Lisätietoja kiinteistöstä antaa rakennustarkastaja Petri Lehtonen, puh. 050 590 6721. Hänen kanssaan on mahdollista sopia myös kohteen esittelystä.

Kirjalliset ostotarjoukset tulee jättää 15.3.2023 klo 15.00 mennessä joko sähköpostilla kunta@poytya.fi tai postitse osoitteeseen Pöytyän kunta, Kehityksentie 6, 21800 Kyrö.

Tarjouksesta tulee ilmetä ainakin tarjouksen jättäjän nimi, puhelinnumero ja osoitetiedot sekä kiinteistöstä tarjottu summa euroina. Tarjouksessa on hyvä mainita myös kiinteistön tuleva käyttötarkoitus. Ostotarjous on allekirjoitettava. Huomioithan, että ostotarjous on sitova.

Kunta tekee erikseen päätöksen tarjousten hyväksymisestä tai hylkäämisestä ja kiinteistön myynnistä. Muista kaupan ehdoista sovitaan hyväksytyn tarjouksen jättäjän kanssa erikseen. Kauppakirja on allekirjoitettava yhden kuukauden kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

 

 

 
 
x