Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
fiilis-normal.jpg
  

Ajankohtaista

16.11.2021

Lounais-Suomen aluehallintovirasto kieltää sisätiloissa järjestettävät yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet, joihin osallistuu yli viisikymmentä (50) henkilöä


Lounais-Suomen aluehallintovirasto kieltää sisätiloissa järjestettävät yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet, joihin osallistuu yli viisikymmentä (50) henkilöä. Päätös on voimassa ajalla 16.11.-16.12.2021.

Rajoituspäätösten tarkoituksena on tartuntatautilaissa säädetyin tavoin ennaltaehkäistä tartuntatautitilanteen pahenemista. Joukkoaltistumisten ja COVID-19-tartuntojen leviämisen riski on erityisen suuri kaikissa tilanteissa, joissa suuri joukko ihmisiä kokoontuu ja voi päätyä lähikontakteihin keskenään. Siten tartunnan torjuntatoimista huolehtiminen yleisötilaisuuksissa on välttämätöntä.   

Kyseisiä tilaisuuksia saa kuitenkin järjestää, mikäli järjestäjä edellyttää osallistujia esittämään koronapassin. Toiminnanharjoittaja saa edellyttää koronatodistuksen esittämistä 16-vuotiaalta tai sitä vanhemmalta asiakkaalta ja toimintaan osallistuvalta. 

Koronapassin käytöstä voit lukea sosiaali- ja 
terveysministeriön ohjesivuilta osoitteesta https://stm.fi/koronapassi

Kunnassa voimassa olevat ja koronarajoitukset ja -suositukset löydät kunnan koronavirussivulta.

 
 

Pöytyän kunta
(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi