Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
fiilis-normal.jpg
 
 


 

Ajankohtaista

23.09.2020

Miten kehittää Pöytyä-Loimaan matkailua?


ELÄMYSMATKAILULLA MENESTYKSEEN

Hankkeella selvitetään elämys-, luonto-, ruoka- ja vapaa-aikamatkailun potentiaalia Loimaan seudulla, sekä sen kehittämisen tarpeet.

Hankkeessa tehdään pieniä ja ketteriä kokeiluja, joiden avulla jo alueella toimivat yritykset, järjestöt ja yhdistykset voivat lähteä testaamaan, verkostoitumaan ja ideoimaan uudenlaisia palveluita ja tuotteita aiheeseen liittyen. Näiden kokeilujen avulla saamme myös uudet palvelu-, tuote- ja yritysideat esille.

Hanke tehdään Pöytyän kunnan (hallinnoija) ja Loimaan kaupungin yhteishankkeena.


Hanke saa tukea Leader- rahoitusta Jokivarsikumppaneilta 70 %.


Pöytyän ja Loimaan alueella on n. 220 Työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) määrittelemää matkailun ydinklusterin yritystä/toimijaa. Laajan klusterin yrityksiä/toimijoita on enemmän ja matkailun ekosysteemin yritysten/toimijoiden määrä on vielä suurempi.

Moni matkailussa mukana oleva ei välttämättä tiedosta olevansa yhteydessä matkailuun. Hyvin suppea esimerkki: jos Kurjenrahkalle tuleva matkailija käy ostamassa evästä Yläneen jostakin kaupasta, niin kauppa on mukana matkailussa. Tämä on ekosysteemi.

Onko sinulla ideoita/ajatuksia/näkemyksiä, mitä kannattaisi tehdä/kehittää/parantaa Pöytyä-Loimaan matkailun kehittämiseksi?

Jos sinulla on, niin kerro se ja minä vien asiaa eteenpäin.

Tee se heti, sillä minä olen tässä tehtävässä 30.11. 2020 saakka.

Terveisin

ELÄMYSMATKAILULLA MENESTYKSEEN

Pertti Pulli

Elämys- ja palveluagentti

040 672 2972

pertti.pulli@poytya.fi