Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
fiilis-normal.jpg
 
 

Ajankohtaista

29.10.2019

Paimionjoki-palkinnolla hyvät teot esiin!Paimionjoki-yhdistys avaa haettavaksi Paimionjoki-palkinnon

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa haettavissa olevan palkinnon tavoitteena on tuoda esiin Paimionjoen vesistöalueella toimivien yksityishenkilöiden sekä paikallisyhdistysten ja -yhteisöjen tärkeä työ Paimionjoen hyväksi. Tämä työ voi olla esimerkiksi Paimionjoen virkistyskäyttöä tai tunnettavuutta lisäävää tai konkreettisia töitä veden tilan hyväksi.


Paimionjoki-palkinnon arvo on 200 € ja se on tarkoitettu käytännön toimenpiteiden tukemiseen, kuten pieniin laite- tai tarvikehankintoihin ja talkoopäivien järjestämisestä aiheutuviin kuluihin. Palkintorahan käytöstä raportoidaan vapaamuotoisella kirjeellä vuoden kuluessa sen myöntämisestä.


Haku:
Yhteisö tai yksityishenkilö ei voi itse hakea palkintoa, vaan jonkun toisen tahon tulee suositella sitä. Suositus tulee jättää marraskuun loppuun mennessä perusteluineen joko sähköisesti osoitteeseen paimionjokiyhdistys@paimio.fi tai postitse Paimionjoki-yhdistys, PL 50, 21531 Paimio.


Palkitseminen:
Paimionjoki-yhdistyksen hallitus päättää palkinnon saajan ja palkitseminen tapahtuu yhdistyksen sääntömääräisen syyskokouksen yhteydessä joulukuussa.
Paimionjoki-yhdistys ry on vuonna 2010 perustettu Paimionjoen vesistön tilaa ja virkistyskäyttöarvoa edistävä yhdistys. Suurin osa rahoituksesta tulee alueen kuntajäseniltä (Somero, Paimio, Koski Tl, Marttila, Pöytyä, Lieto, Sauvo), mutta jäsenistössä on lisäksi yrityksiä ja paikallisia yhdistyksiä. Rahoitamme toimintaa myös hankkeiden avulla. Yhdistys toimii koko Paimionjoen valuma-alueella Somerolta Paimioon asti.


Lisätietoja:
Sanna Vesa, toiminnanjohtaja, Paimionjoki-yhdistys
sanna.vesa@paimio.fi, p. 0400 211 857, www.paimionjoki.fi

 

Lisätietoja