Olet sivulla: Palvelut » Koulutus ja opiskelu » Auranlaakson kansalaisopisto » Kurssimaksut

Auranlaakson kansalaisopisto
Kehityksentie 2 (ent. Nordea)
21800 Kyrö
p. 040 6722 969
Sähköposti:
etunimi.sukunimi(at)poytya.fi

Pöytyän kunnan
puhelinvaihde:
(02) 481 000 klo 9-15
Sähköposti:
kunta [ ät ] poytya.fi
Postiosoite:
Kehityksentie 6
21800 KYRÖ
Katso: KARTTA

 

Kurssimaksut

Kurssimaksut

Kurssimaksut laskutetaan yhdessä erässä. Kurssimaksun suuruuteen vaikuttaa opiskelijan saama opetustuntimäärä (yksilöopetuksessa korkeammat maksut) ja kurssin järjestämiseen liittyvät kulut (mm. tilavuokrat, välineet, matkat). Kurssimaksu ei sisällä materiaaleja (poikkeuksena osa lasten kursseista), vaan opiskelija kustantaa itse materiaalit ja oppikirjat. Opiston perimät maksut ovat ulosottokelpoisia. Kurssimaksuja ei palauteta.

Jokaisella opintoryhmällä/kurssilla on oma maksunsa. Opinto-ohjelmassa aineryhmien alkuun tai ao. kurssin kohdalle on merkitty perittävä kurssimaksu.

Opisto järjestää työvuoden aikana myös maksuttomia tilaisuuksia.

Aktiivikortti

Aktiivikortilla voi osallistua neljään (4) normaalihintaiseen kurssiin. Kortti on tilattava 7.10. mennessä. Hinta on 100 €.

  • kortti on voimassa lukuvuoden
  • ei voi käyttää avoimen ylipiston opintomaksuihin, ensiapukursseihin, järjestyksenvalvojakursseihin, taiteen perusopetukseen eikä yksilöopetuksen kurssimaksuhin
  • ei voi käyttää materiaalimaksuihin
  • ei voi käyttää todistusmaksuihin (esim. ea -tod.)
  • maksupalvelu- ja tilauskoulutusten kurssimaksuja ei lasketa opistokorttiin
  • kursseille ennakkoilmoittautuminen koskee myös opistokortin haltijoita!

TYKY –Kuntoseteli+ ja Smartum -liikunta- ja kulttuurisetelit

Opisto ottaa vastaan kurssimaksujen maksuvälineenä RJ Kuntoseteli Oy:n TYKY –kuntoseteleitä sekä Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Ne toimitetaan opiston toimistoon viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Seteleitä vastaanotettaessa tarkistetaan henkilöllisyys ja niiden on oltava allekirjoitettuja. Niitä ei voi vaihtaa rahaksi, eikä voida antaa myöskään rahaa takaisin. Seteleillä maksamisesta tulee ilmoittaa opistolle jo ilmoittautuessa, ennen kurssimaksun laskutusta. Mikäli lasku on jo tehty, sitä ei hyvitetä tyky-setelien vuoksi.