Olet sivulla: Palvelut » Koulutus ja opiskelu » Auranlaakson kansalaisopisto » Opinto-ohjelma

Pöytyän kunnan
puhelinvaihde:
(02) 481 000 klo 9-15
Sähköposti:
kunta [ ät ] poytya.fi
Postiosoite:
Kehityksentie 6
21800 KYRÖ
Katso: KARTTA

 

Opinto-ohjelma

Opinto-ohjelmia on saatavilla elokuussa toimialueen kuntien (Aura, Marttila, Oripää ja Pöytyä) kirjastoista ja kunnanvirastoista sekä opiston toimistosta.

 

Opinto-ohjelman suunnittelu ja kurssitoiveet

Opinto-ohjelman suunnittelu aloitetaan jo varhain keväällä ja se valmistuu painovalmiiksi ennen juhannusta. Ohjelma jaetaan talouksiin elokuun puolivälissä.

Opinto-ohjelman suunnittelussa pyritään huomioimaan opiskeijoilta saatavat kurssitoiveet, alueelliset opiskelu- ja harrastustarpeet sekä ajankohtaiset ilmiöt. Otamme mielellämme vastaan ideoita, toiveita ja ehdotuksia kurssien sisällön, paikan ja ajan suhteen. Idoita ja ajatuksia voit kertoa soittamalla opiston toimistoon tai lähettämällä sähköpostia. Myös opettajamme ottavat mielellään vastaan palautetta ja kurssitoiveita.

Kurssit pyritään järjestämään hyödyntäen kuntien liikunta- ja luokkatiloja, mikä osaltaan vaikuttaa kurssien lopulliseen aikatauluun.

Koko lukukauden kattava opinto-ohjelma ilmestyy syksyllä, mutta myös keväälle suunnittelemme uusia kursseja opiskelijoilta ja kuntalaisilta saadun palautteen pohjalta.

Opetushenkilöstön rekrytointi

Opistomme opetushenkilöstö on pääsääntöisesti tuntiopettajia, jotka asuvat opiston toimialueella tai sen lähialueella. Suunnitteluvaiheessa otamme mielellämme vastaan tietoa eri alojen asiantuntijoista ja osaajista, joilla on kiinnostusta toimia tuntiopettajana opistossa. Ota rohkeasti yhteyttä opiston toimistoon ja kerro osaamisestasi!

 

Oheinen linkki vie ilmoittautumissivulle, jossa voi tutustua opiston ohjelmaan sekä ilmoittautua kursseille.

https://www.opistopalvelut.fi/auranlaakso/index.asp