Olet sivulla: Palvelut » Liikunta » Kuhankuono

Liikunnanohjaaja
Markus Salo
Puh. 0400 547 583
Sähköposti:
etunimi.sukunimi [ät] poytya.fi

Pöytyän kunnan
puhelinvaihde:
(02) 481 000 klo 9-15
Sähköposti:
kunta [ ät ] poytya.fi
Postiosoite:
Kehityksentie 6
21800 KYRÖ
Katso: KARTTA

 

Kuhankuono

Kuhankuonon retkeilyreitistön suurimmat metsäalueet sijaitsevat n. 35 km Turusta pohjoiseen olevilla laajoilla, pääosin Pöytyän, Mynämäen, Nousiaisten, Vahdon ja Auran kuntiin kuuluvilla metsäalueilla. Vuonna 2009 tapahtuneiden uudelleenjärjestelyiden jälkeen edustava osa reitistöä ulottuu myös Turun ja Raision kaupunkeihin sekä Maskun ja Ruskon  kuntien alueille. Tämä reitistön osa tunnettiin aiemmin ns. Suokullan reittinä.

Tarjolla on useita opastettuja rengasreittejä laavu- ja nuotiovarusteineen. Rengasreittien ja niitä yhdistävien yhdysreittien kokonaispituus on yli 200 km. Retkeileville ryhmille on tarjolla paikallisten yrittäjien monipuoliset retki- ja elämyspalvelut.

Pöytyän alueella lähtöpaikkoina toimivat mm. Haukkavuori, Valasranta ja Soikeroinen. Ajo-ohjeet näille ja muille käytössä oleville lähtöpaikoille löydät Kuhankuonon retkeilyreittiyhdistyksen julkaisemasta lähestymiskartasta. Yhdistyksen ylläpitämiltä kotisivuilta löytyy myös tarkemmat kuvaukset reiteistä sekä niiden varrella olevista palveluista.