Mika Virtanen
puh. 044 0868 121
mika.virtanen[ät]poytya.fi

 

 

Pöytyän kunnan
puhelinvaihde:
(02) 481 000 klo 9-15
Sähköposti:
kunta [ ät ] poytya.fi
Postiosoite:
Kehityksentie 6
21800 KYRÖ
Katso: KARTTA

 


 

 

Kerhotoiminta

Kokkikerho

Kokkikerho kokoontuu pääasiassa joka toinen torstai klo 15:00-16:30 (alkaen 8.9.).
Kokkikerhossa kokkaillaan erilaisia ruokalajeja ja leivonnaisia. Kerholaiset voivat esittää toivomuksia ja ehdotuksia. Lisätietoja kerhon vetäjiltä.

Kerhon vetäjät: Satu Toivonen ja Aino Hallamurto-Kare

Tekniikkakerho

Tekniikkakerho kokoontuu pääsääntöisesti joka toinen tiistai klo 15:00-16:30.

Kerhossa voi suunnitella, korjata ja valmistaa pienimuotoisia töitä, joissa ei tarvita suuria työstökoneita. Käytössä on esimerkiksi CNC-jyrsin, laserleikkuri ja 3D-tulostin. Mahdollista on  valmistaa esimerkiksi radio-ohjattava kiituri. Kerhon vetäjä opastaa laitteiden huollossa, korjaamisessa, säätämisessä ja rakentamisessa.

Syksyllä 2016 projektina on myös mopedi, Suzuki PV, jonka kuntoon laittoon voi osallistua. Siinä tutustutaan moottoriin ja erilaisiin korjausmenetelmiin.

Lisätietoja kerhon vetäjältä: Juha Katila p. 0415449454

Kuvis- ja mediakerho

Kuvis- ja mediakerho kokoontuu kuvisluokassa keskiviikkoisin klo 15-16 (tai 15-17 halukkaille). Kotiinkuljetus onnistuu klo 15:50 lähtevillä koulubusseilla.

Vapaata ja ohjattua työskentelyä monipuolisesti sekä median että kuvataiteen välinein ja menetelmin. Varaa mukaan välipalaa.

Kerhon ohjaaja: Riina Thurén

Tukioppilaskerho

Tukioppilaskerhon toiminta perustuu aktiivisesti toimiviin kahdeksannen ja yhdeksännen luokan tukioppilaisiin. Tukioppilaat valitaan aina seitsemännen luokan keväällä halukkaiden joukosta, ja toiminta tukioppilaskerhossa jatkuu yhdeksännen luokan loppuun asti. Tukioppilas pyrkii olemaan kaikkien ystävä ja luomaan kouluunsa mukavan ilmapiirin. Tukioppilaat mm auttavat uusien oppilaiden tutustumisessa kouluun ja auttavat myös koulutyöhön liittyvissä alkuvaikeuksissa. Tukioppilas on kaikkien yksinäisten, kiusattujen ja muuten arkojen oppilaiden ystävä, jonka puoleen voi kääntyä milloin vain.

Tukioppilastoimintaan kuuluu myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton antama koulutus tukarileireillä. Tukioppilaskerho kokoontuu noin kerran viikossa ja kerhon kokoontumisista ilmoitetaan erikseen tukioppilaille.

Kerhon ohjaajina toimivat Sirpa Peltonen ja Susanna Manninen.