Mika Virtanen
puh. 044 0868 121
mika.virtanen[ät]poytya.fi

 

 

Pöytyän kunnan
puhelinvaihde:
(02) 481 000 klo 9-15
Sähköposti:
kunta [ ät ] poytya.fi
Postiosoite:
Kehityksentie 6
21800 KYRÖ
Katso: KARTTA

 

Kerhotoiminta

Lukuvuoden 2018-2019 kerhotoiminnasta tiedotamme myöhemmin. Alla tietoa viime lukuvuoden kerhoista.

Kokkikerho

Kokkikerho kokoontuu pääasiassa joka toinen torstai klo 15:00-16:30 (alkaen 8.9.).
Kokkikerhossa kokkaillaan erilaisia ruokalajeja ja leivonnaisia. Kerholaiset voivat esittää toivomuksia ja ehdotuksia. Lisätietoja kerhon vetäjiltä.

Kerhon vetäjät: Satu Toivonen ja Aino Hallamurto-Kare

Tekniikkakerho

Tekniikkakerho kokoontuu pääsääntöisesti joka toinen tiistai klo 15:00-16:30. Kerhossa voi suunnitella, korjata ja valmistaa pienimuotoisia töitä, joissa ei tarvita suuria työstökoneita. Käytössä on esimerkiksi CNC-jyrsin, laserleikkuri ja 3D-tulostin. Mahdollista on  valmistaa esimerkiksi radio-ohjattava kiituri. Kerhon vetäjä opastaa laitteiden huollossa, korjaamisessa, säätämisessä ja rakentamisessa.

Lisätietoja kerhon vetäjältä: Juha Katila p. 0415449454

Kuvis- ja mediakerho

Kuvis- ja mediakerho kokoontuu kuvisluokassa keskiviikkoisin klo 15-16 (tai 15-17 halukkaille). Kotiinkuljetus onnistuu klo 15:50 lähtevillä koulubusseilla. Vapaata ja ohjattua työskentelyä monipuolisesti sekä median että kuvataiteen välinein ja menetelmin. Varaa mukaan välipalaa.

Kerhon ohjaaja: Riina Thurén

Väläksy-kerho

Väläksy kokoontuu tiistaisin klo 14.15-15.00 LUO-luokassa. Kerho on tarkoitettu
7. luokkalaisille. Väläksyssä on tarjolla pientä välipalaa, läksyjen tekoa, pelaamista sekä vapaata seurustelua.

Kerhon ohjaaja: Tiina Kuikka

Sählykerho

Sählykerho pojille tiistaisin klo 16.45-17.45ja tytöille torstaisin klo 15-16 Elisenvaaran koulun liikuntasalissa (12.9. alkaen).
Pelivälineitä saa paikanpäältä, mikäli omia välineitä ei löydy.

Kerhon ohjaaja: Markus Salo

Tukioppilaskerho

Tukioppilaskerhon toiminta perustuu aktiivisesti toimiviin kahdeksannen ja yhdeksännen luokan tukioppilaisiin. Tukioppilaat valitaan aina seitsemännen luokan keväällä halukkaiden joukosta, ja toiminta tukioppilaskerhossa jatkuu yhdeksännen luokan loppuun asti. Tukioppilas pyrkii olemaan kaikkien ystävä ja luomaan kouluunsa mukavan ilmapiirin. Tukioppilaat mm auttavat uusien oppilaiden tutustumisessa kouluun ja auttavat myös koulutyöhön liittyvissä alkuvaikeuksissa. Tukioppilas on kaikkien yksinäisten, kiusattujen ja muuten arkojen oppilaiden ystävä, jonka puoleen voi kääntyä milloin vain.

Tukioppilastoimintaan kuuluu myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton antama koulutus tukarileireillä. Tukioppilaskerho kokoontuu noin kerran viikossa ja kerhon kokoontumisista ilmoitetaan erikseen tukioppilaille.

Kerhon ohjaajat: Susanna Manninen ja Kirsi Veijo.