Olet sivulla: Palvelut » Koulutus ja opiskelu » Auranlaakson kansalaisopisto » Ilmoittautuminen

Auranlaakson kansalaisopisto
Kehityksentie 2 (ent. Nordea)
21800 Kyrö
p. 040 6722 969
Sähköposti:
etunimi.sukunimi(at)poytya.fi

Pöytyän kunnan
puhelinvaihde:
(02) 481 000 klo 9-15
Sähköposti:
kunta [ ät ] poytya.fi
Postiosoite:
Kehityksentie 6
21800 KYRÖ
Katso: KARTTA

 

Ilmoittautuminen

LINKKI INTERNETILMOITTAUTUMISEEN

https://www.opistopalvelut.fi/auranlaakso/index.asp


Opisto järjestää koulutusta kaiken ikäisille elinikäisen oppimisen periaatteen mukaisesti. Valtio ja kunnat tukevat opistotoimintaa, joten opiskelijan maksamat kurssimaksut ovat opistossamme varsin kohtuulliset. Keskimäärin n. 1 € tai jopa alle/opetustunti kurssista riippuen.

YLEISTÄ ILMOITTAUTUMISESTA

Ilmoittautuminen
Kaikkiin opintoryhmiin on ilmoittauduttava ennakkoon viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen kurssin alkua, jollei kurssin kohdalla ole toisin mainittu.

Netti-ilmoittautuminen on avoinna kaikkina vuorokaudenaikoina, joten se on kätevin tapa varata kurssipaikkansa. Ilmoittautua voi Internetissä osoitteessa www.opistopalvelut.fi/auranlaakso/ (vaatii henkilötunnuksen) tai puhelimella. Kursseille ilmoittautuminen koskee myös aktiivikortin lunastaneita. Mikäli työnantaja tms. maksaa kurssimaksusi tarvitset Y-tunnuksen ilmoittautuessasi. Alaikäiset: Opintoryhmiin ilmoittaudutaan puhelimitse tai internetissä. Ilmoittautumiseen tarvitaan lapsen nimi kurssitietoihin ja huoltajan yhteystiedot laskutusosoitteeksi. Laskutusta varten  pitää ilmoittaa sekä lapsen että huoltajan henkilötunnukset.

Peruutukset

Mikäli opiskelija ei peruuta kurssipaikkaa viimeistään neljä (4) päivää ennen opintoryhmän alkua, perimme 50 % kurssimaksusta. Peruutukset tehdään aina OPISTON TOIMISTOON. Peruuttamisvelvoite koskee myös aktiivikortin lunastaneita. Jos syyskaudella opiskelija on ollut kurssilla vain kolme kertaa tai vähemmän (koko työvuoden kestävät kurssit), hän menettää paikkansa ryhmässä vuodenvaihteessa ja tilalle kutsutaan opiskelija varasijalta. Opiskelupaikan voi kuitenkin säilyttää ilmoittamalla opiston toimistoon pidemmistä yhtäjaksoisista poissaolostaan.

Opettajan sairastuminen tai kurssin keskeytys

Opisto pyrkii huolehtimaan opettajien sairauspoissaolojen aikaiset kurssikerrat ensisijaisesti sijaisjärjestelyin. Varsinkaan äkillisissä sairaustapauksissa ja erikoiskursseilla sijaista ei välttämättä onnistuta hankkimaan. Jonkin verran opetuskertoja saatetaan joutua jättämään pitämättä myös tilojen pääkäyttäjän opiston käyttövuoroihin tekemien viime hetken peruutusten takia. Kansalaisopisto pidättää itsellään oikeuden jättää pidemmillä kursseilla kohtuullisen määrä kokoontumisvuoroja pitämättä ilman, että kurssimaksuja palautetaan. Opintoryhmän keskeytyessä opistosta johtuvasta syystä kokonaan, kurssimaksuja voidaan palauttaa tietyin edellytyksin. Emme tee alle 10 euron palautuksia.

Aktiivikortti, maksut ja materiaalit

Aktiivikorttia suositellaan henkilöille, jotka haluavat opiskella useammassa opintoryhmässä. Sillä voi osallistua neljään (4) opintoryhmään. Kortin hinta on 100 € ja se on tilattava 07.10. mennessä. Aktiivikorttiin ei sisälly seuraavia maksuja: koe- ja todistusmaksut, yksilöopetus, avoin yliopisto, ensiapukurssit, taiteen perusopetus, materiaalit, erikoiskurssit sekä maksupalvelu- ja tilauskoulutus. Kortti on henkilö- ja opistokohtainen. Sen voi tilata myös netin kautta kurssinumerolla 000001.

Mikäli osallistut useammalle kuin neljälle kurssille, voit tilata myös toisen aktiivikortin.

Opintomaksut laskutetaan yhdessä erässä. Opiston perimät maksut ovat ulosottokelpoisia. Kursseille ei voi ilmoittautua mikäli edellisten vuosien maksuja on maksamatta.

Oppikirjat ja muu materiaali eivät sisälly kurssimaksuihin, vaan opiskelija hankkii ne itse. Poikkeukset ilmoitetaan ohjelmassa erikseen.