Olet sivulla: Palvelut » Asuminen

Tontit ja rakentaminen:
Johtava rakennustarkastaja
Jussi Lehto
gsm. 050 590 6720


Vuokra-asunnot:
Asuntosihteeri
Seija Halminen
gsm. 040 672 2978

s-posti-osoitteet muotoa
etunimi.sukunimi [ät]poytya.fi

Pöytyän kunnan
puhelinvaihde:
(02) 481 000 klo 9-15
Sähköposti:
kunta [ ät ] poytya.fi
Postiosoite:
Kehityksentie 6
21800 KYRÖ
Katso: KARTTA

 

Asuminen


Pöytyä - palveluja ja luonnonrauhaa

Pöytyä tarjoaa asukkailleen rauhallisen ja luonnonläheisen asuinympäristön, jossa perheellä on hyvät kunnan peruspalvelut ja monipuoliset mahdollisuudet yhteisiin harrastuksiin.

Omakotiasuminen

Pöytyän kunnassa on rakentajalla varaa valita!
Asuntotonttien koot vaihtelevat taajama-alueiden runsaasta tuhannesta neliöstä
tarpeen mukaan aina muutamaan tuhanteen neliöön asti. Myös maisemassa ja ympäristössä löytyy valinnanvaraa. Luonnonkauniita metsätontteja on sekä Kyrössä että Riihikoskella puhumattakaan Yläneen Kalikan asuntotonteista, jotka sijaitsevat Pyhäjärven välittömässä läheisyydessä.

Pöytyällä asumisen viihtyvyyttä lisäävät vireän maaseutukunnan monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Näitä ovat mm. maauimala Kyrössä, Kisariihen liikunta- ja kuntokeskus sekä Haukkavuoren luonto- ja maastoliikuntakeskus Riihikoskella.
Tunnetusta Kuhankuonon retkeilyreitistöstä sijaitsee n. 40 % Yläneen alueella. Yläneellä on myös oivalliset mahdollisuudet harrastaa kesäisin esim. melontaa ja pyöräilyä sekä talviharrastuksista pilkkikalastusta ja hiihtoa.

Pöytyä on hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kyrön taajamasta pääsee Valtatie 9:n kautta Turkuun ja Loimaalle n. puolessa tunnissa. Myös Riihikoskelta on sujuvat tieyhteydet Kantatie 41:n ja Jalkalantie-Valtatie 9:n kautta Turkuun ja Loimaalle.
Yläneen keskustaajamasta, joka sijaitsee Turku - Säkylätien välittömässä läheisyydessä, on matkaa Turkuun n. 55 km ja Loimaalle n. 45 km.

Pöytyän kunnalta tontin ostaneelle omakotirakentajalle on tarjolla 1.000 euron arvoinen asumispalveluseteli, jolla rakentaja voi rahoittaa rakentamisaikaista asumistaan.

Linkit:

Omakotitontit

Asumispalveluseteli

Rivitaloasuminen

Pöytyän kolmessa kuntataajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä on vuosittain uudistuotantona myynnissä rivitaloasuntoja. Myös kunnan vuokra-asunnot (pääosin rivitalohuoneistoja) sijaitsevat näissä kuntakeskuksissa.

Linkki:

Asuntohakemus