Tarjouspyynnöt

Tarjouspyyntö Kroopinsuon meluselvityksestä

Pöytyän kunta pyytää tarjoustanne Kroopinsuon asemakaavahankkeeseen liittyvästä meluselvityksestä. Tarjous tulee lähettää 25.5.2018 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tarjouskilpailut@poytya.fi. Sähköpostiin merkitään tunnus ”Tarjous Kroopinsuon alueen meluselvityksestä”.  Tarjouspyyntöasiakirjat ovat ladattavissa tältä sivustolta.

Tarjouspyyntö Kroopinsuon meluselvitys

Tarjouslomake Kroopinsuon meluselvitys

Kroopinsuon meluselvityksen kysymykset ja vastaukset

************************************************************************************

Pöytyän kunta on siirtynyt loka-marraskuussa 2012 tarjouskilpailuissaan Cloudia Kilpailutus -järjestelmän käyttöön. Sähköisen tarjousmenettelyn tarkoitus on mm. edistää tarjouspyyntöjen ja tarjousten keskinäistä vastaavuutta sekä hankintalainmukaisuutta ja helpottaa tarjousten jättämistä.

Järjestelmään kuuluu toimittajaportaali, jonka kautta tarjouskilpailuihin osallistuvat yritykset jättävät tarjouksensa. Palvelu edellyttää tarjoajilta ensimmäisellä käyttökerralla rekisteröitymisen, mutta vähentää tarvetta erillisiin tarjousdokumentteihin, koska tarjoukset syötetään portaalissa suoraan tarjouslomakkeeseen ja tehdyt tarjoukset myös arkistoituvat portaalissa tarjoajien omiin tietoihin.

Linkit avoinna oleviin tarjouskilpailuihin löytyy  https://tarjouspalvelu.fi/poytya

 

******************************************************************************