Nuorisovaltuusto

Pöytyän nuorisovaltuusto

Pöytyän nuorisovaltuusto on 13-19 vuotiaiden pöytyäläisten nuorten vaikuttamiskanava, joka edustaa kaikkia Pöytyän nuoria. Nuva pyrkii parantamaan osallisuutta ja kehittämään nuorten kuulemis- ja vaikuttamis mahdollisuuksia sekä lisäämään kunnan viihtyisyyttä. Lisäksi nuva tekee aloitteita ja  järjestää mielekästä tekemistä kunnan nuorille.

Nuorisovaltuustossa on edustus Pöytyän kunnan yläkoulujen ja lukion lisäksi ammattioppilaitoksesta. Toimikausi on kaksi vuotta. Kaudella 2017-2018 valtuustossa on 9 varsinaista jäsentä: Joona Aaltonen, Elisa Alakoski, Lia Antell, Lotta Härkönen, Jonna Mäkinen, Ada Nyman, Venla Tenhami, Martta Tenhunen ja Vilma Toivonen, puheenjohtaja .

Kulttuuriympäristön tekijät –kilpailun erityiskiitoksen sai Pöytyän nuorisovaltuusto työllä Nuorten arki kartalla. Teos toi esiin kaikkien nuorten tärkeät paikat. Raati kiittää nuorisovaltuustoa hyvästä ryhmätyöskentelystä ja oivaltavasta toteutustavasta.  Kilpailu on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaa Suomessa.

Kaikki työt ovat katsottavissa sivustolla www.europeaheritagedays.com, hakemalla ”Cultural Heritage Makers 2016”

 

Ota yhteyttä!

nuva@poytya.fi
Nuorisovaltuuston Facebook