Olet sivulla: Etusivu

Pöytyän kunnan
puhelinvaihde:
(02) 481 000 klo 9-15
Sähköposti:
kunta [ ät ] poytya.fi
Postiosoite:
Kehityksentie 6
21800 KYRÖ
Katso: KARTTA

 

Ajankohtaista

Kuntalaiskysely

    
Lähetetty: 06.10.2017

Hyppää tekemään kanssamme tulevaisuusmatkaa yhdessä & yhteistyöllä!

Kyselyyn


Arvoisa pöytyäläinen,

Hyppää tekemään kanssamme tulevaisuusmatkaa yhdessä & yhteistyöllä!

Alkuvuoden aikana Pöytyällä on lähdetty voimakkaasti uudistamaan toimintatapoja ja hyödyntämään toimintaympäristön muutoksia. Uusi kunnanvaltuusto on aloittanut strategian valmistelun ja sen on määrä valmistua ensi keväänä. Strategiassa määritellään kunnalle uusi visio, tavoitteet ja strategia tavoitteiden saavuttamiseksi. Strategian valmisteluun osallistetaan laajasti eri ryhmiä: valtuutettuja, henkilökuntaa, yrityksiä ja kuntalaisia.  Uusi kuntalakikin määrittää valtuuston pitämään huolta siitä, että kunnan asukkailla ja palvelujen käyttäjillä on edellytykset osallistua ja vaikuttaa kunnan toimintaan.

Pöytyä haluaa kuulla kuntalaisia uuden strategian valmisteluvaiheessa. Kuntalaiset pääsevät vaikuttamaan Pöytyän tulevaisuusmatkan suuntaan vastaamalla kuntalaiskyselyyn 18.10.2017 mennessä. Kyselyn tuloksia käydään läpi kaikille avoimessa kuntalaisten Tulevaisuusfoorumissa Kyrön Kurkisalissa 24.10.2017 klo 18:30-21:00.

Kuntalaisten mielipiteillä on merkitystä. Haluamme kuulla minkälainen mielikuva kuntalaisilla on Pöytyästä ja miten Pöytyästä tehdään tulevaisuuden esimerkkikunta. Uskomme, että kuntalaisilta löytyy varmasti uudenlaisia ajatuksia, miten tätä kuntaa pitäisi kehittää. Haluamme kuulla minkälaisessa kunnassa pöytyäläiset haluavat asua.  Kyselyymme pääsee osallistumaan Tästä ja osoitteessa

https://www.webropolsurveys.com/S/7D15A1B57FE9856D.par.

Kyselyyn vastaaminen on mahdollista myös paperilomakkeilla. Lomakkeita ja vastauslaatikot löytyvät Kyrön, Riihikosken ja Yläneen Saleista.

Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 20 pöytyäläistä tuotepakettia.

 

Yhteistyössä,

Anu Helin

Kunnanjohtaja

[ Palaa ]