Olet sivulla: Etusivu

Pöytyän kunnan
puhelinvaihde:
(02) 481 000 klo 9-15
Sähköposti:
kunta [ ät ] poytya.fi
Postiosoite:
Kehityksentie 6
21800 KYRÖ
Katso: KARTTA

 

Ajankohtaista

Auvaisten koulun paloturvallisluokitus

    
Lähetetty: 06.04.2017

TIEDOTE liittyen Auvaisten koulun paloturvallisluokitukseen sekä kuntokarkoitukseen

Auvaisten koulun paloluokka P3

Auvaisten koulussa on tehty viimeisin palotarkastus 31.3.2016 Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen toimesta (palotarkastaja Timo Reiman).


Tarkastuskertomuksesta ei ilmene huomautettavaa. Kertomuksessa todetaan, että suoritetussa tarkastuksessa kiinteistössä ei ole havaittu toimenpiteitä vaativia vikoja tai puutteita.

Tulevat tilajärjestelyt Riihikosken yhtenäiskoulun Auvaisten yksikössä
Paloviranomaisten sekä rakennustarkastajan kanssa selvitetään tarvittaessa tulevan käytön vaatimat toimenpiteet siten, että paloturvallisuusmääräykset täyttyvät. Mikäli rakennuslupaa vaativia toimenpiteitä ei ole, silloin paloturvallisuusmääräykset täyttyvät.

Kuntokartoitus
Liedon kunnan ympäristöpalveluiden terveystarkastaja Matti Palken on huomauttanut 22.4.2016 tarkastuspöytäkirjassaan seuraavaa: ”3-4 luokassa on selvä homeen haju. Haju tuntuu voimakkaimmin luokan komerossa.”

Lisäksi terveystarkastaja on todennut toimenpiteistä tarkastuksen johdosta seuraavaa:
”3-4 luokan homeen hajun alkuperä tulee selvittää ja poistaa.”

Tehdyt toimenpiteet:
Kunnan toimesta komeron purkutyö on tehty kesäkuussa 2016.

Oppilaat ja henkilöstö:
Tarkastuspöytäkirjassa mainitaan, että terveydenhuoltoon ei ole tullut tietoa henkilöstön sisäilmaoireista. Henkilökunnalla ei ole ollut sisäilmasta johtuvia oireita. Pöytyän kunnalle ei ole tullut tietoa kouluterveydenhuollosta eikä työterveyshuollosta henkilökunnan ja oppilaiden oireiluista korjaustöiden jälkeen.

[ Palaa ]