Olet sivulla: Palvelut » Tapahtumakalenteri

Pöytyän kunnan
puhelinvaihde:
(02) 481 000 klo 9-15
Sähköposti:
kunta [ ät ] poytya.fi
Postiosoite:
Kehityksentie 6
21800 KYRÖ
Katso: KARTTA

 


 

 

Tapahtumakalenteri

Andalusia kylässä

Päivä: 14.07.2017

Flamencokitaran ja -tanssin ilta

Lisätiedot:

 

Ravintola Kestihovissa pe 14.7. Musiikkia klo 20 alkaen jatkuen aina puoleen yöhön. Luvassa juurevaa ja tunnelmallista flamencoa, värikkäitä Espanjan rytmejä ja ripaus Piazzollaa.

Liput 20 € sisältäen ruuan (paellaa pannulta), 10 € ilman ruokaa. Lippuja voi ostaa Ravintola Kestihovin aukioloaikoina (os. Haverintie 12, 21900 Yläne).

Liput ovat jo myynnissä!

Lisätiedustelut:
essieravesi@hotmail.com/ Kestihovi 02 2563006

Esiintyjät:
Flamencokitara ja -laulu, Toni Jokiniitty
Flamencokitara, Jari Lehtonen
Flamencotanssi, Essi Erävesi


Toni Jokiniitty lukeutuu maamme perehtyneimpiin flamencokitaristeihin. Vuosien myötä hän on tullut monille suomalaisille tutuksi soolokonserttien, TV-esiintymisten, erilaisten teatteri- ja tanssiproduktioiden sekä ahkeran keikkailun kautta. Flamencoa sen pääkaupungissa Sevillassa opiskellut kitaristi on myös säveltänyt flamencokitaralle laajan ja monipuolisen ohjelmiston. Esikoislevy, Promesa, julkaistiin vuonna 2015.

Vaasalaislähtöinen, maailmaa runsaasti kulkenut Lehtonen on esiintynyt soolokitaristina kirjavasti Suomessa ja ulkomailla niin katu- ja ravintolasoittajana kuin konserteissa. Granadassa oppia ammentaneen kitaristin mullassa kasvaa flamencon ohella monta muutakin musiikin lajia, joista ohjelmistossa on viime aikoina kuultu Astor Piazzollan tangoja.

Essi Erävesi aloitti flamencoharrastuksensa vuonna 1997 eikä ole sen koommin taukoja tanssimisessa pitänyt. Ensimmäiset esiintymiset alkoivat jo parin vuoden päästä harrastuksen aloittamisesta ja niitä on sittemmin kertynyt kymmenittäin eri kokoonpanojen kanssa ja erilaisissa tilaisuuksissa. Essi on opiskellut flamencoa useiden opettajien johdolla Suomessa ja ulkomailla. Essi nähdään flamencon parissa myös Yläneen Säpinöissä 1.7.