Olet sivulla: Palvelut » Tapahtumakalenteri

Pöytyän kunnan
puhelinvaihde:
(02) 481 000 klo 9-15
Sähköposti:
kunta [ ät ] poytya.fi
Postiosoite:
Kehityksentie 6
21800 KYRÖ
Katso: KARTTA

 


 

 

Tapahtumakalenteri

Villiinny luonnosta

Päivä: 20.05.2017

Kurjenrahkan oma kansallispuistopäivä keväisestä luonnosta innostuneille!

Lisätiedot:
Haluamme olla kutsumassa sinua mukaan Kurjenrahkan Kansallispuistopäivään! Kurjenrahkan Kansallispuistopäivää vietetään 20.05.2017 Klo 11:00 -17:00 Luonnon Päivät - teemalla ’Villiinny Keväästä’. Tapahtuma kutsuu alueen asukkaita tutustumaan Kurjenrahkan kansallispuistoon ja paikallisiin luontomatkailun toimijoihin. Paikalle odotetaan jälleen yli tuhatta luonnosta innostunutta lähialueen asukasta! Tapahtuma verkostoi yhteen myös alueen luontomatkailuun liittyviä toimijoita ja antaa heille mahdollisuuden esitellä omia palvelujaan, tuotteitaan ja toimintaansa.

Tapahtuma on yleisölle maksuton. Luontomatkailutoimijoiden osallistumismaksu on:


Yleishyödyllisiltä, ei kaupallisilta yhdistyksiltä 40 euroa
Yrityksiltä ja muilta toimijoilta 80 euroa


Tapahtuman yksi merkittävä tarkoitus on koota yhteen alueen luontomatkailuun liittyviä toimijoita. Osallistumismaksuun sisältyy itse tapahtuman lisäksi myös mahdollisuus osallistua kahteen verkostoitumistapahtumaan. Verkostoitumistapahtumat järjestetään ennen ja jälkeen varsinaisen Kurjenrahkan Kansallispuistopäivä - tapahtuman. Näiden verkostoitumistapahtumien tarkoitus on kehittää ja vahvistaa alueen luontomatkailua ja auttaa pieniä yksittäisiä toimijoita toimimaan yhdessä.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat paikalliset luontomatkailuyrittäjät Savikulman Talli ja Suojanpuoli. Metsähallitus on mukana tapahtumassa yhteistyökumppanina ja toimii tapahtumapaikan isäntänä.

Lisätietoja tapahtumasta antavat mielellään:
Antti Hakala P. 0400-517865 antti@savikulma.com
Arto Vehkomäki P. 044-9869161 info@suojanpuoli.fi
Meidät löytää myös Facebookista: https://www.facebook.com/kurjenrahkankansallispuistopaiva